Chrissy Teigen spune adevărul despre prima întâlnire cu Moș Crăciun a fetiței sale

Chrissy Teigen se poate declara o femeie împlinită: este un model de succes, are o relație de invidiat cu soțul ei, John Legend, iar fetița lor, Luna, pare a fi copilul perfect după fotografiile postate de Chrissy. Totuși, modelul a ținut să clarifice această impresie.

Luna pare copilul perfect în fotografii: este drăgălașă, veselă de cele mai multe ori și stă cuminte când este îmbrăcată în cele mai simpatice costume, chiar și în cel de hot-dog sau de banană. Când Chrissy Teigen a postat recent pe Twitter o fotografie cu micuța în brațele lui Moș Crăciun, cu toții am fost impresionați. Luna stătea cuminte în brațele moșului, contrar multor bebeluși care se sperie de acesta.

https://twitter.com/chrissyteigen/status/809129714988285952

Chrissy, cunoscută pentru sinceritatea și naturalețea ei, a ținut să clarifice impresia pe care toată lumea și-a creat-o. După fotografia postată pe Twitter în urmă cu o săptămână, ea a revenit astăzi cu o altă fotografie pe Instagram din aceeași zi. Aceasta arăta adevărul din spatele fotografiei „perfecte” cu Moș Crăciun: Luna plângea și părea agitată, o reacție perfect normală pentru un copil la prima lui întâlnire cu moșul.

Pe un ton sarcastic, aceasta a menționat la descrierea pozei: „S-a descurcat atât de bine! Nici măcar nu a plâns! Postăm doar ceea ce vrem să vedeți, dragii mei. Lol”, ca o parodie la comentariile admirative primite. Prin această postare, Chrissy a vrut să atragă atenția asupra modului în care unele personalități aleg să promoveze anumite evenimente pe rețelele sociale. Bravo, Chrissy Teigen!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro