chrissy teigen s-a vopsit blondă

Chrissy Teigen și-a vopsit părul într-o nuanță de blond perfectă pentru vară

Vara este sezonul celor mai frecvente schimbări ale culorii părului – ne-am convins de asta după ce tot mai multe celebrități și-au schimbat look-ul în ultimul timp. Chrissy Teigen se adaugă și ea listei cu noua ei nuanță de blond!

Chrissy Teigen, „regina Twitter-ului”, este săptămâna aceasta și „regina părului”, asta pentru că modelul are o nouă culoare de păr, perfectă pentru vară, la care deja aspirăm. Ne-am obișnuit să o vedem cu părul șaten cu reflexii aurii în tehnica balayage și să râvnim la acea culoare perfectă. Acum însă, carismaticul model a ales să ne inspire cu o culoare de păr diferită.

Modelul și-a anunțat fanii duminică seara că pune la cale o schimbare de look, printr-o postare pe Snapchat în care apare alături de hair-stylista sa, Liz Jung, și cu folii în păr, semn clar că se anunță o schimbare majoră.

chrissy teigen s-a vopsit blondă A doua zi însă misterul a fost elucidat: Chrissy a postat pe Twitter o fotografie cu rezultatul final al vopsirii:

Noua culoare de păr a lui Chrissy Teigen pare să fie un blond căpșună, cu o bază arămie și reflexii blonde calde, care se pierd discret în culoarea părului. Noua culoare o prinde de minune pe Chrissy, luminându-i fizionomia și oferindu-i look-ul perfect de vară.

Ce spui de noua ei culoare, ai încerca-o pe timp de vară?

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro