Chrissy Teigen și-a făcut breton

Chrissy Teigen s-a tuns și poartă cel mai drăguț breton

După ce tocmai a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Chrissy Teigen ne-a făcut o nouă surpriză: modelul și-a schimbat look-ul și poartă acum cel mai drăguț breton!

Chrissy Teigen nu trebuie să se chinuie prea mult să ne facă să o admirăm: este extrem de frumoasă, de o sinceritate rară, extrem de naturală în orice situație, cu o familie superbă… Mai este cazul să continuăm? După ce am felicitat-o pentru că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, astăzi primește un nou rând de felicitări din partea noastră, de data asta pentru noul ei look: Chrissy și-a făcut breton și arată mai drăguț ca oricând.

Într-o postare făcută ieri pe Instagram, Chrissy ne arată cât de încântată este de noua sa tunsoare. Pentru că Internetul are obiceiul de a specula dacă tunsoarea este „reală” sau doar o perucă sau o iluzie, hairstylista responsabilă de noul look înlătură orice speculație și ne asigură că este părul lui Chrissy, în timp ce îi face ultimele retușuri.

I did it! Thank you @jenatkinhair and @priscillavalles!!!

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe

Pe lângă bretonul pe toată fruntea, Chrissy a optat și pentru câteva trepte și vârfuri filate, iar tunsoarea arată cu atât mai bine cu cât este ajutată și de culoarea părului ei, vopsit în tehnica balayage. În ciuda părerilor primite pe Twitter atunci când a întrebat dacă să își facă un breton sau nu (60% au votat împotriva bretonului), Chrissy a luat cea mai bună decizie, de a încerca această tunsoare: i se potrivește de minune și este cel mai bun moment pentru a încerca o tunsoare nouă – din cauza schimbărilor hormonale apărute datorită sarcinii, părul cade mai puțin decât în mod normal parcursul celor 9 luni. Rezultatul? Un păr mai bogat, mai voluminos, de care Chrissy știe să profite la maximum.

Foto: Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro