Chrissy Teigen are răspunsul perfect pentru persoana care a criticat-o că nu are grijă corect de fiul ei

Chrissy Teigen are răspunsul perfect pentru persoana care a criticat-o că nu are grijă corect de fiul ei

Chrissy Teigen primește zeci de sfaturi nesolicitate despre cum să își crească copiii, însă nu le lasă fără răspuns. Vedeta le dă comentatorilor replici acide pe Instagram. Chrissy Teigen are răspunsul perfect pentru persoana care a criticat-o că nu are grijă corect de fiul ei.

De când celebritățile au conturi pe social media, sunt expuse comentariilor și criticilor în mod direct. Odată cu rubricile de comentarii s-a născut și termenul de shaming (acțiunea de a critica pe cineva pentru modul în care alege să își trăiască viața), mai exact, în cazul mămicilor, mommy shaming. Chrissy Teigen, însă, are răspunsul perfect pentru persoana care a criticat-o că nu are grijă de fiul ei așa cum ar trebui.

Chrissy Teigen nu ia criticii în serios

Chrissy Teigen a publicat pe Instagram o fotografie cu ea ținându-și în brațe cei doi copii, pe Luna și Miles. Așteptându-se, deja, la critici ale internauților, a scris o descriere ironică.

„Să o postez pe cea în care capul  lui (Miles) arată nesusținut și fața mea arată bine, iar Luna este sătulă, cea în care capul lui este susținut, dar fața mea este doar okay și Luna este sătulă, ori cea în care el plânge și fața mea arată okay și Luna este sătulă?”, a scris Chrissy.

Cineva s-a grăbit să comenteze despre un alt aspect, pe care vedeta nu îl menționase deja în descriere. „Ai uitat de soarele care îi bate pe față și să spui dacă ai folosit protecție solară corespunzătoare”, a scris un internaut, mai în glumă, mai în serios. Alt utilizator, însă, a criticat-o cu intenție: „Nu arată prea fericit cu soarele în ochii lui mici”. Chrissy Teigen a avut răspunsul perfect pentru criticul său: „Mi-a spus că îl adoră”.

Nu este prima dată când Chrissy Teigen vorbește despre viața de mămică. Chrissy Teigen vorbește pentru prima dată despre depresia postnatală.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com