chrissy teigen insarcinata

Chrissy Teigen este însărcinată pentru a doua oară

Așa cum deja știi, veștile bune se răspândesc repede, iar Chrissy Teigen și John Legend tocmai au anunțat că familia lor o să se mărească. Într-un videoclip postat pe Instagram, Chrissy face anunțul, ajutată de fiica sa, Luna.

,,Luna, ce-i aici?” a întrebat-o Chrissy pe fiica sa în timp ce arăta spre stomac.

,,Un bebeluș” a răspuns Luna.

it’s john’s!

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe

Pe lângă această veste minunată, Chrissy a făcut și o glumă, spunând că acest copil este al lui John.

Teigen a dezvăluit că ea și John au trecut prin momente dificile din cauza problemelor de fertilitate. După ani de tratamente, aceștia au încercat fertilizarea în vitro și astfel a fost conceputa fiica lor, Luna.

Într-un interviu pentru revista InStyle, Teigen a spus că a început cu aproximativ 20 de embrioni, dar la sfârșit au rămas doar trei. ,,Primul embrion nu a reușit, iar cel de-al doilea este Luna” a spus ea. Și se pare că și cel de-al treilea embrion a fost implantat cu succes.

Iată ce sex va avea cel de-al doilea copil

În luna ianuarie a acestui an, Chrissy a dezvăluit că următorul lor copil va fi un băiat deoarece acesta este ultimul embrion pe care l-au lăsat.

De asemenea, pe toată durata sarcinii și după, Chrissy a fost sinceră în legătură cu problemele pe care le-a întâmpinat și a mărturisit că a suferit de depresie postnatală. Având în vedere deschiderea lui Teigen în privirea maternității, suntem sigure că ne va ține la curent și cu starea celui de-al doilea copil.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro