Chrissy Teigen a dezvaluit cum reusesc vedetele sa revina la silueta initiala atat de repede, dupa ce au nascut

Chrissy Teigen a dezvăluit cum reușesc vedetele să revină la silueta inițială atât de repede, după ce au născut

Unul dintre motivele pentru care ne place atât de mult de soția lui John Legend, modelul Chrissy Teigen, este faptul că este foarte sinceră și ne demonstrează cu fiecare ocazie că vedetele se confruntă cu aceleași probleme ca noi. În ultimul său interviu, Chrissy Teigen a dezvăluit cum reușesc vedetele să revină la silueta inițială atât de repede, după ce au născut.

„Orice persoană publică are parte de tot ajutorul de care are nevoie pentru a reveni la silueta pe care o aveau înainte să nască. Oamenii au impresia că vedetele slăbesc foarte repede, dar totul se datorează oamenilor din jurul nostru. Avem nutriționiști, antrenori personali și dădace – o întreagă echipă de oameni care fac tot posibilul ca noi să revenim la forma inițială, în cel mai scurt timp posibil. Nimeni nu ar trebui să se raporteze la vedete și să considere că așa este normal“, a spus Chrissy într-un interviu acordat publicației Today.

Chrissy, femeile din lumea întreagă îți mulțumesc că ai vorbit deschis despre depresia postnatală, că ne-ai demonstrat că până și vedetele au vergeturi și nu e nimic rău în asta, din contră, ar trebui să le acceptăm, iar acum revii cu un nou interviu în care dezvălui că într-adevăr este greu să îți recapeți forma dinainte de naștere.

Acesta este un mesaj pentru mamele din lumea întreagă că nu trebuie să fie complexate că nu arată impecabil, imediat după ce au născut deoarece celebritățile sunt, la urma urmei, plătite să aibă o siluetă impecabilă. Face parte din job-ul lor. Majoritatea mamelor nu au un bucătar personal care să le prepare fiecare masă, nu își permit un antrenor personal și nu pot să apeleze la serviciile unei dădace.

Oamenii trebuie să înțeleagă și să își amintească, de fiecare dată când văd imagini cu vedetele lor preferate, că în spatele vieții lor glam, se află o echipă întreagă. Atunci când ai posibilitățile financiare pe care le au celebritățile, viața, din punct de vedere organizatoric, este mult mai ușoară.

Intră în galeria foto pentru a vedea 10 motive pentru care credem că Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

 

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro