Charlize Theron şi Michelle Obama, despre importanța educației femeilor

Dacă ești isteaţă și educată poți face orice! Aceasta a fost concluzia la care au ajuns Michelle Obama și Charlize Theron în cadrul conferinței The Power of an Educated Girl, găzduită de ediția americană a revistei GLAMOUR. 

Prima Doamnă a Statelor Unite, fostul Prim Ministru al Australiei, Julia Gillard, și actrița Charlize Theron au vorbit despre importanța educației femeilor din întreaga lume.

„Nu există ceva mai sexy decât o femeie deșteaptă“, a declarat Charlize Theron. „Ni s-a spus să trăim după un anumit tipar și a venit momentul să încălcăm regula și ține doar de noi să facem asta. Nu mai așteptați asta de la bărbați, priviți-vă în oglindă și spuneți <<sunt sexy, sunt atractivă, sunt deșteaptă, sunt inteligentă, sunt puternică, am o voce care se face auzită>>“, a adăugat actrița în vârstă de 40 de ani.

„Să fim clare: nu vă doriți lângă voi bărbați care să fie atât de proști încât să nu-ți dea seama că sunteți niște femei deștepte! Vreau sa încurajez toate femeile să ridice ștacheta – nu veți fi femei de succes dacă vă înconjurați de persoane care vă trag în jos“, a declarat Michelle Obama.

Intră aici pentru a avedea înregistrarea completă a conferinței. 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro