Charlize Theron s-a îngrășat 15 kilograme pentru rolul său din Tully

Când un actor arată mult prea bine pentru a interpreta un rol anume, nu mai rămâne decât să se conformeze și să se transforme pentru el.

Charlize Theron a făcut acest lucru în Monster (2003), când s-a îngrășat 20 kilograme și-a vopsit părul și a purtat proteză dentară, rol care i-a adus și singurul Oscar, și face acest lucru și acum, în filmul Tully, unde va juca în rol principal în rolul unei mame care tocmai a născut. Așadar, nu în cea mai bună formă fizică a sa.

Conștientă de faptul că Academiei îi plac transformările, iar acest lucru i-ar mai putea aduce un premiu, Charlize și-a luat foarte în serios rolul și s-a îngrășat 15 kilograme.

Săptămâna trecută, la gala amfAR, Charlize Theron a apărut pe covorul roșu cu o siluetă rotunjoară. Actrița s-a amuzat pe seama acestui detaliu, demonstrând că nu o preocupă foarte tare greutatea ei acum. “Da, în acest moment sunt foarte grasă”, a spus Charlize râzând.

52186095 A much heavier looking Charlize Theron is spotted on the set of 'Tully' in Vancouver, Canada on September 26, 2016. The film is about Marlo, a mother of three including a newborn, who is gifted a night nanny by her brother. Hesitant to the extravagance at first, Marlo comes to form a unique bond with the thoughtful, surprising and sometimes challenging young nanny named Tully. A much heavier looking Charlize Theron is spotted set of 'Tully' in Vancouver, Canada on September 26, 2016. The film is about Marlo, a mother of three including a newborn, who is gifted a night nanny by her brother. Hesitant to the extravagance at first, Marlo comes to form a unique bond with the thoughtful, surprising and sometimes challenging young nanny named Tully. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Schimbarea fizică a trecut aproape neobservată, însă. Dacă în urmă cu câteva luni nu se putea observa nimic, la apariția din septembrie a vedetei, corpul ei începuse să aibă forme voluptoase. Magia de la Hollywood și discreția lui Charlize au reușit să păstreze foarte bine acest secret.

Transformarea actriței a inclus, de asemenea, și o sarcină falsă. Spre deosebire de Monster, Charlize nu mai poartă proteză sau foarte multe machiaje pe față. Cu, sau fără 15 kilograme în plus, frumoasa actriță rămâne printre una dintre cele mai frumoase celebrități din lumea cinematografiei.

Așteptăm să o vedem și noi în Tully anul viitor!

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro