Channing Tatum și Jessie J sunt împreună

Channing Tatum și Jessie J sunt împreună

La începutul lunii aprilie Channing Tatum și Jenna Dewan au surprins pe toată lumea anunțând că se despart. După jumătate de an de la separare, Channing Tatum și-a refăcut viața în brațele unei cântărețe cunoscute: Jessie J. 

O veste șoc ne-a luat prin suprindere la începutul lunii aprilie! Channing Tatum și Jenna Dewan au anunțat că s-au despărțit după un mariaj de aproape nouă ani. La șase luni de la anunțarea veștii, iată că Channing Tatum are o nouă relație: se pare că actorul și cântăreața Jessie J sunt împreună.

O sursă a declarat pentru revista People că relația celor doi este încă la început. La sfârșitul săptămânii trecute, un utilizator de Twitter i-a văzut pe Chan și Jessie J împreună pe un teren de mini golf.

În aprilie, Channing Tatum și Jenna Dewan au anunțat că se despart printr-un mesaj pe conturile lor de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jenna Dewan (@jennadewan) pe

De ce ne-a șochat atât de tare vestea despărțirii lor? În timp ce multe cupluri de la Hollywood și-au spus Adio, Channing Tatum și Jenna Dewan păreau mereu la fel de îndrăgostiți ca atunci cînd s-au cunoscut. Actorii vorbeau mereu în interviuri de relația lor frumoasă, au povestit cum s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar Jenna Dewan a vorbit deschis despre relația ei sexuală cu Channing. Cei doi își făceau des unul altuia declarații de dragoste pe rețelele de socializare, iar Channing publica fotografii hot cu soția lui.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro