Celebritățile sunt înnebunite după dublura lui Reese Witherspoon

Celebritățile sunt înnebunite după dublura lui Reese Witherspoon

Spre încântarea celor 14 milioane de urmăritori de pe Instagram, Reese Witherspoon le-a prezentat-o pe sosia ei: Marilee Leesly, care i-a servit drept dublură actriței pentru mai bine de zece ani. 

Reese Witherspoon s-a filmat împreună cu sosia și dublura sa

Actrița Reese Witherspoon a povestit despre prietena ei într-un video pe Instagram, amintind că Marilee Lessly i-a fost dublură pentru cinci filme, precum și pentru serialul „Big Little Lies”.

„În regulă, vreau să vă prezint pe cineva care a lucrat cu mine ani de zile. Ea este Marilee! Și este dublura mea! Nu-i așa că semănăm?!”, și-a întrebat Witherspoon fanii. „Semănăm, chiar arătăm la fel”, a răspuns Lessly.

Într-o postare ulterioară, actrița a povestit că și-a cunoscut dublura pe platoul de filmare al peliculei „Legally Blonde 2, iar asemănarea dintre ele a fost atât de izbitoare încât au început să lucreze împreună imediat după, în filmul „Just Like Heaven”.

Așa cum au arătat BuzzFeed, multe celebrități au răspuns postării distribuite de Witherspoon, atât cu gelozie cât și cu amuzament. „Wow!”, a scris Julianne Moore. Elizabeth Banks le-a numit „surori gemene”, în vreme ce Katie Couric a scris „CraZy” alături de câteva emojis. Cât despre Rita Wilson aceasta a spus că este „o nebunie”, iar Zoe Saldana i-a scris „cât de frumos” i se pare.

Prietenia dintre cele două continuă și în afara zonei profesionale. Când Lessly a avut probleme financiare din cauza divorțului, Witherspoon a fost alături de ea și s-a asigurat că prietenei ei nu îi lipsește nimic.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com