Jennifer Lawrence, Keanu Reeves, Rihanna, Patrick Dempsey, celebritati care au renuntat la scoala pentru a isi urma visul de a deveni celebri

Celebrități care au renunțat la școală

Succesul vine întotdeauna cu sacrificii. Aceasta este situația în care s-au aflat mai multe celebrități de la Hollywood atunci când au trebuit să renunțe la școală pentru cariera la care au visat dintotdeauna. În ciuda acestui fapt, multe dintre staruri nu regretă decizia pe care au luat-o, iar când afli că este vorba de actori celebri precum Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio sau Nicole Kidman, nu poți să nu le dai dreptate că a meritat într-adevăr efortul.

Intră în galerie și află cine sunt celebritățile care au renunțat la școală pentru a își urma visul de a deveni celebri.

Jennifer Lawrence a renunțat la școală când avea 14 ani

Cu un premiu Oscar la activ și titulatura de cea mai bine plătită actriță în 2015 și 2016, Jennifer Lawrence s-a bucurat de acest succes fără să fi terminat vreodată școala sau să fi primit vreo diplomă. Acum, la 27 de ani, actrița mărturisește că i-a fost întotdeauna greu la școală și nu a simțit că este prea bună.

„Când citesc un scenariu, am impresia că știu exact ce simte personajul. Nici nu aveam idee că sunt capabilă de asta; este ceva în care chiar am încredere și nu am vrut să renunț niciodată” a spus actrița într-un interviu pentru 60 Minutes.

Descoperă și restul vedetelor care au făcut această alegere.

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com