Cele mai neobișnuite cadouri pe care le-au primit Meghan Markle și Prințul Harry pentru viitorul lor copil

Cu o zi înainte de a își începe turul regal de 16 zile în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat oficial că urmează să aibă un copil. La aflarea acestei vești, Australia i-a surprins pe viitorii părinți cu cele mai diverse cadouri pentru bebelușul regal care urmează să vină pe lume în primăvara anului 2019. De la animale de pluș la articole de îmbrăcăminte, iată care au fost cele mai neobișnuite cadouri pe care le-au primit până acum Ducele și Ducesa de Sussex pentru viitorul lor copil.

„Am fost atât de mândru să vă fac cunoștiință cu soția mea, iar acum sunt fericit că pot să împărtășesc această bucurie personală împreună cu voi toți”, a spus Ducele în timpul discursului său de la Jocurile Invictus din Sydney.

Australia a tratat cu toată seriozitatea acest prilej de sărbătoare și le-au oferit Ducelui și Ducesei de Sussex cele mai neobișnuite daruri. Iată care au fost acestea:

Un cangur de pluș și cizme UGG

În timpul vizitei de la Admiral House, Guvernatorul General împreună cu soția sa le-au dăruit lui Meghan și Harry un cangur de pluș împreună cu puiul său și o pereche de cizme UGG în miniatură. „Primul nostru cadou pentru copil!”, a spus Meghan Markle.

Prima zi din turul regal al Ducelui și Ducesei de Sussex

O uniformă de salvamar în miniatură

În timpul apariției pe Bondi Beach, faimoasa plajă din Sydney, Harry și Meghan au primit în dar o uniformă de salvamar în miniatură din partea distribuției unui reality show australian, Bondi Rescue.

Cărți australiene pentru copii

Bebelușul de Sussex nu va crește doar cu Paddington Bear, ci îi va avea alături și pe Possum Magic și Grandma Wombat. Cele două povești australiene sunt doar câteva dintre cărțile pe care le-au primit Ducele și Ducesa în timpul vizitei lor în Australia.

O echidnă de pluș

Ursulețul sau iepurașul de pluș sunt jucăriile pe care te-ai aștepta să le aibă un copil, însă viitorul bebeluș regal va avea o echidnă de jucărie.

O tablă de joc cu animale din Australia

În timpul vizitei de pe Insula Fraser, Ducesa de Sussex a primit cadou o tablă de joc pentru copii cu diverse animale din Australia. Un emu care bea o limonadă, un koala care merge pe bicicletă și un crocodil care se bronzează. Ce altceva îți mai poți dori de la un picnic australian?

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com