Cele mai memorabile rochii de la Premiile Grammy

Cele mai memorabile rochii de la Premiile Grammy

Gala premiilor Grammy 2018 este la doar câteva zile distanță. Abia așteptăm să vedem ce ținute au ales vedetele pentru acest eveniment, dar până atunci hai să ne uităm în arhivă pentru a vedea cele mai memorabile rochii de la Premiile Grammy.

Spre deosebire de Premiile Oscar sau Globurile de Aur, unde vedetele aleg ținute frumoase, dar cuminți, pentru Premiile Grammy starurile au curajul să riște alegând ținute care mai de care mai spectaculoase, cu multă piele la vedere sau rochii pe care nu te-ai fi gândit că le-ar purta vreodată.

Iar când te gândești la cele mai memorabile rochii de la Premiile Grammy, prima care îți vine în minte este rochia verde cu un decolteu amețitor purtată de Jennifer Lopez la ediția din 2000 a galei. Rochia iconică Versace are propria ei pagină pe Wikipedia.

Să nu uităm și de rochia ivoar purtată de Toni Braxton un an mai târziu, care a lăsat foarte puțin loc imaginației și a făcut rochia lui J.Lo să pară mult prea cuminte.

Lady Gaga și Rihanna sunt două apariții de urmărit la fiecare ediție a Premiilor Grammy. A fost greu să alegem doar câteva din cele mai spectaculoase ținute ale lor.

Intră în galeria foto pentru a vedea cele mai memorabile rochii de la Premiile Grammy.

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro