cele mai frumoase tinute petrecere glamour 12 ani

Cele mai frumoase ținute de la petrecerea aniversară Glamour 12 ani

Invitați glam, influenceri, artiști și colaboratori vechi și noi au sărbătorit alături de noi împlinirea a 12 ani de GLAMOUR Romania. Iată cele mai frumoase ținute de la petrecerea aniversară Glamour 12 ani. 

GLAMOUR România a împlinit luna aceasta 12 ani de existență, iar această ocazie specială nu putea trece neobservată. Miercuri seara, ne-am dat întâlnire la GAIA Boutique Club pentru a petrece cum se cuvine în cinstea acestui eveniment.

Invitați glam, influenceri, artiști și colaboratori vechi și noi au sărbătorit alături de noi pe ritmurile muzicii mixate de Golan Sound. Ne-au împărtășit urări, felicitări și zâmbete, și am făcut împreună mii de fotografii. Ne-au fost alături cei mai apropiați prieteni și ne-am distrat împreună la cornerele partenerilor. Însă adevărata atmosferă de la petrecerea aniversară GLAMOUR nu poate fi surprinsă în cuvinte. De aceea, te invităm să descoperi fotografii de la eveniment, aici.

Dress code-ul petrecerii aniversare a fost Glamorous Just The Way You Are, iar invitații au fost foarte creativi în privința ținutelor alese. Am selectat cele mai frumoase ținute de la petrecerea aniversară Glamour 12 ani. Intră în galeria foto pentru a le vedea. 

Mulțumim partenerilor noștri: glo, Notino & Lancome.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Cristalex, GAIA Boutique Club, Grace Couture Cakes, Set up Stories.

 Foto: Vlad Chirea
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro