costume Halloween ale cuplurilor de celebrități

Cele mai bune costume de Halloween ale cuplurilor de celebrități

Și anul acesta vedetele au ieșit câștigătoare la capitolul costume de Halloween. Însă distracția e și mai și când ai un partener cu care să te costumezi în alte cupluri cunoscute. Iată cele mai bune costume de Halloween ale cuplurilor de celebrități.

Pentru Halloweenul acesta, cele mai faimoase cupluri de celebrități s-au costumat în alte perechi cunoscute. Rezultatul? O distracție pe cinste. Iată cine a câștigat la capitolul costume de Halloween.

Cele mai bune costume de Halloween ale cuplurilor de celebrități

Chrissy Teigen și John Legend au fost Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Prințul Philip. Pe lângă costumele asemănătoare, Chrissy a exersat și salutul din mână specific reginei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Legend (@johnlegend) pe

Jay Z și Beyonce s-au costumat în sportivii olimpici Florence Griffith Joyner și Tommie Smith. În fotografia publicată de Beyonce pe Instagram, Jay Z apare în aceeași postură ca Tommie Smith, pe podiumul de premiere de după cursa de 200 m de la Jocurile Olimpice de Vară din 1968. Atunci, când se cânta imnul național american, sportivul afro-american, a ridicat pumnul înmănușat și și-a plecat capul, acesta fiind salutul Black Power. El a fost suspendat din echipa Statelor Unite ale Americii, iar momentul este considerat ca fiind una dintre cele mai fățișe declarații politice din istoria modernă Jocurilor Olimpice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

Bella Hadid și The Weeknd au readus la viață personajele principale din filmul horror Beetlejuice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

the ghost with the most @joachimjohnson

O postare distribuită de (@bellahadid) pe

Gwyneth Paltrow și soțul ei, Brad Falchuk, au fost Ally și Jackson Maine, personajele principale din filmul A Star is Born. Pelicula, regizată de Bradley Cooper, a primit multe review-uri pozitive și poate fi urmărită în cinematografe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy

O postare distribuită de @ bradfalchuk pe

Sophie Turner și Joe Jonas au fost Morticia și Gomez Adams. În aceeași seara, dar la o altă petrecere, Joe Jonas s-a costumat în Sansa Stark, personajul interpretat de logodnica lui în serialul Game of Thrones.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Halloween from Morticia and Gomez Addams

O postare distribuită de Sophie Turner (@sophiet) pe

Toți eram curioși să vedem cum se va costuma Heidi Klum de Halloween-ul acesta. Heidi Klum și iubitul ei, Tom Kaulitz, au fost Shrek și Fiona la petrecerea de Halloween organizată de cunoscutul model.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

What a night! Thank you to everyone who helped make #HeidiHalloween so amazing @PartyCity @svedkavodka @lavony @ProRenFX @izquierdostudio @questlove

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum) pe

Jessica Biel, Justin Timberlake și băiețelul lor, Silas, s-au costumat în personaje LEGO.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

They got candy? LEGO!

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

Foto: Instagram

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro