Meghan Markle

Ce plănuiește să facă Meghan Markle după ce se mută în Londra

Meghan Markle se mută în Londra în decursul acestei luni, potrivit unei surse apropiate ei. Deși are o carieră de succes, aceasta va renunța la rolul ei din serialul Suits și va deveni filantrop cu normă întreagă.

Actrița în vârstă de 36 de ani, le-a spus șefilor că se va retrage din serialul Suits după terminarea sezonului deoarece vrea să se axeze pe activități caritabile.

Potrivit unei surse, Meghan ar putea să-și deschidă propria ei fundație care să ajute femeile tinere și vulnerabile din întreaga lume.

,,Ea se gândește la viitor și cu siguranță simte că a ajuns la sfârșitul carierei sale de actorie. Simte că e timpul să meargă mai departe și să facă ceva diferit. Întotdeauna a fost atrasă de partea umanitară, iar relația cu Prințul Harry a accelerat lucrurile în această direcție.”

Prințul Harry conduce deja Fundația Regală alături de cumnata sa, Kate Middleton și de fratele lui, Prințul William. Așadar acesta este mai mult decât încântat de faptul că și Meghan este atrasă de activitățile caritabile.

Însă Meghan Markle este preocupată de acest aspect cu mult înainte de a avea o relație cu Prințul Harry. După ce a fost numită ambasador global pentru World Vision, ea a călătorit în Rwanda în 2016 și în India, la începutul acestui an. De asemenea, ea a colaborat cu fundația One Young World, iar în 2015 a ținut un discurs la conferința U.N dedicată femeilor în care a vorbit despre munca ei și activitățile caritabile pe care le face.

,,Viața mea se schimbă de la covoarele roșii la taberele de refugiați. Eu le aleg pe amândouă pentru că aceste lumi pot coexista. Nu am vrut să fiu niciodată o persoană care doar își face apariția, mereu am vrut să lucrez, iar acest tip de muncă îmi hrănește sufletul și îmi alimentează scopul meu pe acest pământ” a spus Meghan Markle.

Potrivit unuia dintre prietenii Prințului Harry, dorința actriței de a face ceva bun în lume l-a impresionat pe acesta atunci când s-au întâlnit pentru prima dată în iulie 2016.

,,S-au plăcut de la prima vedere și unul dintre multele lucruri pe care Harry le apreciază la Meghan a fost bunătatea ei înnăscută și dorința ei de a face bine fără să aștepte nimic înapoi.”

Deja Meghan își caută un apartament în Londra, cât mai aproape de Palatul Kensington, acolo unde locuiește Prințul Harry.

În timp ce Fundația Regală are o agendă clară pentru a ajuta veteranii, tinerii dezavantajați și pentru a sprijini inițiativele de conservare din întreaga lume, Meghan dorește să ajute în mod special femeile vulnerabile din una dintre cele mai sărace țări ale lumii.

,,Ea are o idee clară despre ceea ce vrea să facă și pe cine vrea să ajute. Își dorește să dezvolte munca de caritate pe care o face în zonele de interes pentru ea. Ea și Prințul Harry își doresc să călătorească peste tot în lume și să facă acțiuni de caritate.”

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro