nume băiețelul lui John Legend și Chrissy Teigen

Ce nume poartă băiețelul lui John Legend și al lui Chrissy Teigen

La doar câteva zile după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, Chrissy Teigen a dezvăluit numele micuțului. Iar tatăl lui, John Legend, a explicat semnificația din spatele numelui băiețelului. 

Joia trecută, Chrissy Teigen anunța pe contul ei de Twitter nașterea celui de-al doilea copil al său. La doar câteva zile de la venirea lui pe lume, fericiții părinți le-au făcut cunoștință fanilor cu cel mai nou membru al familiei: Miles Theodore Stephens. 

La doar câteva zile după ce a devenit din npu tătic, John Legend a fost prezent seara trecută la Billboard Music Awards 2018, unde a susținut un recital. Înainte de eveniment, el a acordat un interviu pentru E!News unde a vorbit despre băiețelul lui, dar și despre inspirația din spatele numelului micuțului.

„Pe fiica cea mare am numit-o Luna Simone Stephens și fiecare nume pe care îl dăm copiilor noștri are un pic de istorie muzicală în el“, a spus John Legend, făcând referire la cântăreața Nina Simone.

„Bineînțeles, numele Miles vine de la marele Miles Davis, iar lui Chrissy i-a plăcut foarte mult numele Theodore așa că le-am pus împreună și a ieșit Miles Theodore Stephens. Când l-am văzut pentru prima dată, amândoi am exclamat <<Arată ca cineva care poartă numele Miles>>“, a adăugat cântărețul.

nume băiețelul lui John Legend și Chrissy Teigen

John Legend la Billboard Music Awards 2018

John a dezvăluit că el și Chrissy sunt foarte fericiți și împliniți să mai aibă încă un copil: „suntem foarte fericiți să-l avem și pe el în familie. Este atât de drăguț că acum suntem o mică familie de patru membri.“

În tot acest timp, Chrissy Teigen a stat acasă și a urmărit gala Billboard Music Awards 2018 împreună cu copii săi. Vedeta nu s-a putut abține să nu ironizeze oamenii care au criticat-o pe ea și pe John când au ieșit în oraș la scură vreme de la nașterea Lunei. Mulți au spus atunci că cei doi ar trebui să petreacă timp cu fetița lor nou născută, nu să iasă în oraș fără ea.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro