Ce mesaj emoționant i-a scris John Legend lui Chrissy Teigen de ziua ei

John Legend și Chrissy Teigen sunt cu siguranță unul dintre cuplurile noastre preferate și avem și zece motive pentru care spunem asta.

Cei doi au avut o conexiune puternică încă de când s-au cunoscut, conexiune care mai târziu s-a transformat în căsnicie și din ea a rezultat și frumoasa Luna Simone. Dar în continuare, mesajele de “la mulți ani” pe care i le scrie John Legend lui Chrissy Teigen sunt la fel de frumoase.

Într-o postare pe Instagram, cu o fotografie minunată de-a lui Chrissy, John a scris: „La mulți ani reginei mele! Tu ești frumoasă, inteligentă, amuzantă, pasionată și ești o inspirație. Prezența ta îmi face viața și lumea noastră mult mai bună. TE IUBESC!“

Apoi, într-o altă postare pe aceeași rețea de socializare, Legend a împărtășit cu fanii mesajul de la mulți ani pe care i l-a scris în realitate lui Chrissy. Acesta a scris pe nisip: Happy Birthday Chrissy, iar în fotografie apare și sărbătorita.

Cuplul se află momentan în vacanță în Los Cabos, Mexic. Pe Luna Simone au lăsat-o acasă, cu bunica ei, mama lui Chrissy. Modelul a postat câteva video-uri pe contul ei de Twitter în timp ce gătea alături de soțul ei, în costume de baie.

Dacă asta nu e iubire, atunci ce e?

Foto: Northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro