Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle la nunta regală

Machiajul și coafura purtate de Meghan Markle în ziua nunții au fost detalii așteptate de numeroase pasionate de beauty din lumea întreagă, dar și de presa de specialitate. Avem primele imagini cu look-ul lui Meghan și nu putem decât să ne declarăm încântate!

Cu un look mereu relaxat și extrem de natural, dar și cu o personalitate caldă și plină de modestie, Meghan Markle a câștigat rapid simpatia englezilor și nu numai. Credem că frumusețea ei aparte a jucat un rol important în asta, așa că nu este de mirare că am vrut să îi aflăm fiecare truc de beauty și fiecare produs pe care îl folosește, dar mai ales explică entuziasmul atât de mare cu care am așteptat să îi vedem coafura și machiajul ei de mireasă.

Recunoaștem, am avut puține emoții după ce Meghan a urmat tradiția lui Kate Middleton și a ales să nu se lase pe mâna unui make-up artist pentru ziua cea mare. Surse informau în urmă cu câteva zile că viitoarea Prințesă va fi machiată de două prietene bune de-ale sale. Încă nu știm cu exactitate cine s-a ocupat de machiajul lui Meghan, însă știm sigur că suntem încântate de rezultat.

Machiajul lui Meghan Markle la Nunta Regală

În acceași notă cu care ne-a obișnuit deja, Meghan Markle a ales ca machiajul ei de mireasă să fie unul extrem de natural, cu un accent discret pe ochi. Pleoapele au fost conturate în nuanțe neutre foarte discrete, iar centrul de interes este conturul ochilor, accentuat cu un creion kohl. Nu putem să nu admirăm machiajul tenului, extrem de natural și luminos, cu accente bronzante, iar pistruii la vedere sunt elementul care întregesc perfect acest look natural. Buzele au fost păstrate în aceeași notă discretă, colorate doar cu un gloss nude.

Coafura lui Meghan Markle la Nunta Regală

Zvonurile despre alegerea prințesei în materie de coafură au început să circule cu mult timp înaintea nunții, dacă va ține sau nu cont de protocolul regal era întrebarea de pe buzele tuturor. Se pare că nici în ziua nunții Meghan nu a urmat îndeaproape tradiția începută de Regina Elisabeta a II-a, Prințesa Diana și Kate Middleton, de a-și purta părul liber la nuntă. Ea a optat în schimb pentru un coc jos, foarte elegant, cu o cărare pe mijloc și câteva șuvițe lăsate libere pentru a-i încadra chipul. Voalul înalt și tiara au oferit și mai multă eleganță coafurii sale.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu coafura și machiajul purtate de Meghan Markle ca mireasă!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro