Meghan Markle Prințul Harry cadou de nuntă

Ce își doresc Meghan Markle și Prințul Harry drept cadou de nuntă

Nu mai este mult până când Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători. Am mai aflat încă un detaliu legat de cea mai așteptată nuntă a anului: ce își doresc viitorii însurăței drept cadou de nuntă. 

Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători pe 19 mai la Capela Sf. George aflată pe proprietatea Castelului Windsor. Iată care este semnificația istorică a locului unde se vor căsători cei doi îndrăgostiți. Dacă și tu, ca și noi, aștepți cu nerăbdare noi amânunte legate de nunta anului, iată noi informații. Am aflat ce își doresc Meghan Markle și Prințul Harry drept cadou de nuntă.

Prințul Harry și Meghan nu au făcut o listă plină cu idei de cadouri ci au cerut invitaților să doneze bani către fundația prințului Harry. „Prințul Harry are tot ce își dorește. Nu vrea ca invitații săi să piardă timp cumpărându-i cadouri extravagante, dar își dorește ca aceștia să-i sprijine proiectele caritabile”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun. „El are propria fundație, alături de Prințul William și Kate Middleton, dar el susține și alte organizații precum Wellchild și Fundația Invictus.”

Așteptăm cu nerăbdare să urmărim la televizor nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Știm deja și cum va arăta petrecerea burlăcițelor pentru Meghan și se pare că aceasta și-a ales deja și domnișoara de onoare.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro