Kim Kardashian

Ce i-a făcut Kim Kardashian asistentei sale

Se pare că lumea iubește să țină pasul cu cei din familia Kardashian, inclusiv pe cine angajează și pe cine concediază.

Asistenta lui Kim Kardashian, Stephanie Shepherd, cea care a fost alături de vedetă ani de zile, se pare că a fost concediată.

Shepherd a fost avansată recent într-o funcție mai importantă în cadrul companiei Kardashian, dar cu toate acestea, Kim Kardashian West nu a fost mulțumită de progresul asistentei, așa că a luat decizia de a o concedia pe Stephanie.

,,Kim a decis că este timpul ca ea și Stephanie să meargă pe drumuri separate. A fost o asistentă bună, dar atunci când Stephanie a avut un rol mai important, Kim și-a dat seama că aceasta nu are cunoștințele necesare pentru a-și asuma acel rol. Așa că a decis să renunțe de tot la ea” a spus o sursă apropiată vedetei.

Shepherd a început să lucreze cu Kim din 2013, chiar înainte ca North West să se nască. Timp de patru ani, Stephanie a devenit mâna dreaptă a vedetei și una dintre cele mai bune prietene a surorii sale, Kourtney Kardashian.

,,Nu crezi că e ciudat că ai o relație atât de apropiată cu asistenta mea?” a întrebat-o Kim pe Kourtney în cadrul unui episod din reality show-ul Keeping up with the Kardashians.

De asemenea, fanii reality show-ului știu că Stephanie se simțea neîmplinită de rolul pe care îl avea, iar Kim este dezamăgită de faptul că a aflat asta de la sora ei, Kourtney și nu de la Stephanie.

Acum, potrivit celor de la revista People, cele două nu își vorbesc.

Foto: hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro