Kim Kardashian

Câte outfituri a purtat Kim Kardashian într-o zi

De-a lungul timpului, Kim Kardashian ne-a demonstrat că nu trebuie să fii skinny ca să devii un fashion icon și o adevărată inspirație pentru cei mai renumiți designeri.

Deși poartă haine semnate de cei mai cunoscuți designeri, aceasta preferă hainele create de soțul său, Kanye West. Din păcate, anul acesta, Kanye a decis să se retragă din săptămâna modei, însă a găsit o strategie de marketing neașteptată de a-și promova noua colecție: soția sa, Kim Kardashian.

Orice poartă Kim devine automat un trend, așa că strategia folosită de Kanye a fost ca soția sa să-i poarte hainele din noua colecție.

Potrivit celor de la E!News, Kim a purtat nu mai puțin de…NOUĂ outfituri în timp ce se afla în Los Angeles.

Iată câteva dintre outfiturile purtate de Kim Kardashian

SEASON 6

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Yeezy Season 6

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

All Yeezy Season 6

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Se pare că vedeta reality show-ului Keeping up with the Kardashians și-a depășit limitele prin faptul că a purtat nouă outfituri într-o singură zi și toate semnate Yeezy sezonul 6. Având în vedere că aceasta este una dintre cele mai fotografiate femei din lume, colecția lui Kanye nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Noua colecție include nuanțe de negru, maro, cenușiu și printre piesele vestimentare se numără bustiere, pantaloni scurți, jambiere și șepci.

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro