Cât va costa nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle?

Cât va costa nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Eliminăm orice urmă de mister și o spunem din start: foarte mult! Trebuie să recunoaștem – nimeni nu se aștepta la decorațiuni handmade sau proiecte Do It Yourself pentru o nuntă regală, dar se pare că nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle va fi mult mai extravagantă decât ne-am fi așteptat. Dovada? Costul estimat al nunții te va șoca.

Costurile la care se va ridica nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Conform Bridebook, un website britanic cunoscut și specializat în planuirea unei nunți, costul estimat al nunții se află undeva la 2.760.974 milioane de dolari. Dacă ți se pare o sumă incredibilă, află că nu a fost adăugată cea mai mare cheltuială, cea legată de securitatea tuturor regalităților prezente în ziua cea mare. Aceasta ajunge la 42.1 de milioane de dolari, ceea ce face ca întreaga nuntă să coste aproximativ 45 de milioane de dolari.

În ceea ce privește securitatea, printre măsurile care vor fi luate se numără gărzile de corp, lunetiștii și „cea mai recentă tehnologie militară”, menită, printre altele, să dezactiveze dronele paparazzilor.

După toate semnele, un lucru este cert: va fi o nuntă spectaculoasă pe care nu o vom uita prea curând!

Cât va costa nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle?

Cât va costa nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle?

 

Unde își vor face Prințul Harry și Meghan Markle luna de miere?

Mult așteptata nuntă se apropie rapid, iar câte o nouă știre despre cum va arăta aceasta sau ce tradiții regale va mai încălca Meghan Markle par să apară din ce în ce mai des în ultima vreme și să creeze din ce în ce mai multă anticipație. Cei doi îndrăgotiți se vor căsători pe 19 mai la Capela Sf. George aflată la Castelul Windsor, în jurul prânzului.

Dacă până acum avem destule detalii despre cum va arăta nunta Prințului Harry, nu știm deloc unde își vor face, el și soția lui, luna de miere. Se pare că tabloidele britanice știu deja care este destinația aleasă de viitorii însurăței.

Publicațiile Daily Mail și Daily Express spun că după nuntă, Prințul Harry și proaspăta sa soție își vor face luna de miere în Namibia, Africa. Mai multe surse au declarat pentru aceste publicații că cei doi vor sta în mai multe cabane de lux, pe care le vor schimba des pentru a se bucura de o excursie cât se poate de privată.

Cât va costa nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle?

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com