bani kylie jenner postare instagram

Cât de mulți bani câștigă Kylie Jenner pentru o postare pe Instagram?

Kylie Jenner nu e doar sora cea mică a lui Kim Kardashian. Vedeta de 20 de ani a detronat-o pe soția lui Kanye West în topul celor mai bogate celebrități. 

Recent, Kylie Jenner a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogate femei din America, averile lor fiind în totalitate din veniturile proprii. Kylie Jenner ocupă locul 27, cu o avere de peste 900 de milioane de dolari, realizată în mare parte datorită companiei de cosmetice pe care a înfiinţat-o, Kylie Cosmetics. Topul realizat de Forbes arată că vedeta de doar 20 de ani este cea mai bogată din familia Kardashian-Jenner. Kim Kardashian, spre exemplu, are o avere ce se ridică doar 350 de milioane de dolari.

Conform revistei Forbes, dacă afacerea lui Kylie Jenner continuă să crească în viitorul apropiat, ea va deveni cel mai tânăr miliardar din venituri proprii din lume și astfel îl va detrona pe Mark Zuckerberg, care ocupă momentan această poziție. El a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

Fanii lui Kylie au început o campanie de strângere de fonduri pe o platformă de crowdfunding. Intitulată „Să o ajutăm pe Kylie Jenner să devină miliardară”, campania își propune să strângă suma rămasă de 100 de milioane de dolari pentru ca vedeta să ajungă cel mai tânar miliardar.

Lucrurile nu se opresc aici. Kylie Jenner se află pe primul loc în Instagram Rich List, un top al celebrităților, influencerilor și persoanelor publice care câștigă cel mai mult din postări plătite pe Instagram. Conform listei realizate de Hopper HQ, o aplicație care permite programarea postărilor pe Instagram, o postare sponsorizata care apare pe contul lui Kylie Jenner costă nici mai mult nici mai puțin decât un milion de dolari. Pe locul al doilea în top se află Selena Gomez, care cere 800 de mii de dolari pe o postare sponsorizată, iar pe poziția a treia se află Cristiano Ronaldo, cu 750 de mii de dolari. Deși Kylie Jenner cere cei mai mulți bani pe o postare sponsorizată, ea are mai puțini followers decât Selena sau Cristiano. Kim Kardashian se află pe poziția a patra în top, ea cerând 720 de mii de dolari pentru o postare sponsorizată, fiind urmată de Beyoncé, care cere 700 de mii de dolari.

Mare parte din averea deținută de Kylie Jenner vine de la compania ei de cosmetice, Kylie Cosmetics. Totuși, o altă parte din sumă vine din aparițiile media, promovarea unor produse și reality show-ul Keeping Up With the Kardashians. De asemenea, Kylie este ambasador Puma.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro