Meghan Markle plănuiește să se mute în Londra

Deși momentan, actrița se află în Canada deoarece acolo au loc filmările pentru cel de-al cincilea sezon al serialului Suits, se pare că Meghan nu are de gând să rămână pentru mult timp acolo.

Surse apropiate ei spun că Meghan intenționează să renunțe la rolul ei din Suits și să se mute în Londra, în mai puțin de o lună, pentru a fi mai aproape de iubitul ei, Prințul Harry.

,,Mi s-a spus că Meghan se va muta în Londra din noiembrie și că nu va semna pentru un nou sezon din serialul Suits. Ea intenționează să plece din Canada și să vină în Londra, unde va fi casa ei permanentă de acum încolo” spune Katie Nicholl, expert regal.

În prezent, Prințul Harry locuiește în Notthingham Cottage și se pare că acolo va fi și casa lui Meghan Markle. Nu știm ce părere au cei din familia regală despre această mutare, dar noi ne bucurăm pentru cei doi.

Unde va locui Meghan Markle

,,Mi s-a spus că cei doi vor locui în Palatul Kensington- de fapt ea are deja câteva haine lăsate acolo” spune Nicholl, adăugând că s-ar putea să nu fie niciun aranjament oficial între cei doi până anul viitor, având în vedere evenimentele din calendarul regal.

,,Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, va trebui să-și recupereze silueta de înainte de a rămâne însărcinată, iar Prințul William, care va fi cavaler de onoare, trebuie să fie disponibil și să nu stea cu gândul că soția sa poate naște în orice moment. Cred că nunta va avea loc după ce se va naște cel de-al treilea bebeluș regal” spune Nicholl, expert regal.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro