reactia fetitei lui pink discurs

Care a fost reacția fetiței lui Pink după discursul care a făcut înconjurul lumii

La ediția din acest an a Video Music Awards, Pink a câștigat premiul Video Vanguard Award. Discursul de acceptare al trofeului, adresat fiicei ei, a mișcat pe toată lumea. Iată cum a reacționat Willow la discursul mamei ei. 

În discursul de acceptare a premiului Video Vanguard Award, Pink a povestit o întâmplare legată de fetița ei de 6 ani, transmițând în acest fel un mesaj puternic de neconformare la standardele tradiționale de frumusețe și de îmbrățișare a individualității și iubirii de sine. Poți vedea discursul, aici. 

Vorbele cântăreței au făcut imediat înconjurul lumii. Singura neimpresionată a fost chiar fiica ei, Willow.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Pink a spus: „fiica mea nu a fost deloc impresionată de mine. I-am spus: <<O să câștig un premiu astăzi și o să fac un show.>>, iar ea mi-a zis: <<Peste câte minute după ce o să începi să cânți o să mă ia somnul?>>, iar eu eram: <<Hey, ai putea măcar să te prefaci că te bucuri pentru mine!>>“, a povestit artista.

Iată întreaga poveste:

La scurt timp după ce a adus pe lume al doilea copil, Pink a transmis un mesaj motivațional pentru toate femeile care se luptă cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii. De curând, artista a fost criticată de mamele din lumea întreagă din cauza unei imagini cu copii ei, publicată pe Instagram.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro