Care este fotografia cu cele mai multe like-uri pe Instagram în 2017

Care este fotografia cu cele mai multe like-uri pe Instagram în 2017

Instagram a dat publicității topul celor mai apreciate fotografii în 2017. Beyonce se află pe prima poziție cu fotografia în care anunță că este însărcinată cu gemeni.  

Cine poate uita momentul în care Beyonce a anunțat că este însărcinată și că așteaptă nu unul ci doi copii? Artista a făcut mare vâlvă atunci când a publicat pe Instagram o fotografie originală cu ea însărcinată și a anunțat vestea cea mare. Îmbrăcată în lenjerie intimă, cu un văl verde pe cap și cu o mulțime de flori în jurul ei, aceasta este o fotografie iconica a uneia din cele mai mari artiste ale timpurilor noastre.

Fotografia a devenit imediat virală, fiind postată de toate site-urile cu știri despre celebrități. Numele lui Beyonce a fost cel mai popular hashtag pe Twitter la momentul respectiv. Au apărut o mulțime de meme-uri, iar toată lumea din social media vorbea despre asta. Fotografia în care cântăreța îi prezintă lumii pe Sir și Rumi se află pe locul patru în acest top.

Așa că nu ne miră că aceasta este fotografia cu cele mai multe like-uri pe Instagram în 2017. Platforma de social media a făcut publice astăzi statisticile care arată care sunt cele mai apreciate imagini in acest an. Fotografia postată de Beyonce a strâns 11.18 milioane de like-uri. În urma ei se află Cristiano Ronaldo cu fotografia în care anunță că a devenit tătic petru a patra oară. Fotografia a strâns 11.03 milioane de like-uri.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Fotografia Selenei Gomez în care artista dezvăluie că a fost supusă unui transplant de rinichi s-a situat pe poziția a treia, cu 10.31 de milioane de like-uri. Selena este și cea mai urmărită persoană de pe Instagram, iar cinci dintre fotografiile ei au intrat in top 10 al celor mai apreciate fotografii ale vedetelor de pe această rețea de socializare.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro