Cannes 2015: cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Festivalul Internațional de Film de la Cannes a debutat pe 13 mai pe Croazetă printr-o ceremonie de deschidere fastuoasă, unde celebritățile s-au întrecut în a-și etala ținutele prețioase.  

Marion Cotillard, Cate Blanchett, Emily Blunt, Natalie Portman, Sienna Miller, Rooney Mara, Karlie Kloss, Rachel Wisz, Eva Longoria și modele ca Joan Smalls, Lara Stone, Doutzen Kroes sau Chanel Iman au defilat pe covorul roșu în fiecare zi de festival.

Și românca Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe covorul roșu de pe Croazetă la premiera filmului Youth, în regia lui Paolo Sorentino, în care joacă alături de Michael Caine, Harvey Keitel și Rachel Weisz. Pentru photocall-ul filmului ea a ales o superbă ie tradițională, semnată de Valentina Vidrașcu.

În prima zi de festival, toată atenția a fost îndreptată spre filmul lui Emanuelle Bercot, La Tête Haute, film care portretizează călătoria unui tânăr delicvent între centre de recuperare și închisori pentru tineri pe măsură, urmărindu-l de la vârsta de 6 ani până la 18 ani.

Cel mai mare eveniment din industria cinematografică al acestei primăveri, Festivalul de la Cannes nu are rival când vine vorba de eleganță, strălucire și spectacol, fiind responsabil pentru unele dintre cele mai memorabile apariții de pe covorul roșu.

Pe parcursul celor 11 zile rămase vom avea ocazia să ne bucurăm de strălucirea orașului Cannes și de eleganța vedetelor prezente acolo.

Editorii Glamour nu ratează nicio apariție și te țin la curent cu toate ținutele care le atrag atenția. Intră în galeria foto pentru a descoperi rochiile din fiecare zi de festival.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro