Candice Swanepoel a ales deja numele primului ei copil

Update:

Candice Swanepoel și logodnicul ei, Hermann Nicoli au ales deja numele copilului. Și e adorabil!

Deși nașterea micuțului este programată pentru luna noiembrie, entuziasmul primului copil i-a prins pe părinți total pregătiți! Cei care au dezvăluit însă numele viitorului bebeluș nu sunt cei doi, ci prietenii lor. Dintr-o postare pe Instagram am aflat că băiețelul pe care îngerul Victoria’s Secret îl poartă în burtică se va numi: Anacã.

Numele lui, specific hausian (n.r. hausa este un grup etnic din Africa de Vest) înseamnă drăgălășenia feței. E cu siguranță un nume unic. Suntem tare curioase însă, cum se pronunță.

Îngerul Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, așteaptă primul îngeraș!

Fotomodelul a anunțat că este însărcinată printr-o fotografie pe contul ei de Instagram. În imagine se văd mâinile celor doi îndrăgostiți, împreunate pe burtica lui Candice. Fericitul viitor tătic este Hermann Nicoli, iubitul de la 17 ani al îngerului, cu care s-a logodit vara trecută, după o relație de mai bine de 10 ani.

,,Agora e #barrigapositiva! #babyangel”, a scris în portugheză viitoarea mămică, prin care ne confirmă cât de fericită este de această veste.

Agora e #barrigapositiva ! #babyangel 👫💙💜💛💚❤️👶🏼

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice nu este primul Angel care va deveni mămică. Săptămâna trecută, Behati Prinsloo, un alt fotomodel Victoria’s Secret a confirmat că este însărcinată cu Adam Levine, soțul ei. Se pare că cei doi micuți vor fi și ei prieteni, mai ales că se vor naște în aceeași perioadă.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro