Când va fi botezat Prințul Louis

Când va fi botezat Prințul Louis?

Nu l-am văzut deloc pe micuțul Prinț Louis de când s-a născut. Mai mult ca sigur botezul lui va avea loc în această vară. 

Kate Middleton și-a făcut apariția de mai multe ori în public după ce a născut, chiar dacă se află în concediu de maternitate. Desigur, Ducesa de Cambridge nu putea lipsi de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sau de la parada Trooping The Colour, dată în cinstea Reginei Elisabeta.

Însă pe micuțul Prinț Louis nu l-am mai văzut de la nașterea acestuia, pe 23 aprilie, când a fost prezentat lumii pe scările spitalului din Londra. E totuși de înțeles, având în vedere că pediatrii recomandă ca bebelușii să stea departe de locuri aglomerate cel puțin până împlinesc două luni, din motive de sănătate. Sigur, aceștia pot ieși din casă imediat după ce s-au născut, dar e preferat ca părinții să nu-i ducă în locuri mult prea aglomerate.

Dar fanii familiei regale nu vor fi nevoiți să mai aștepte mult până când îl vor vedea pe mezinul Louis; mai mult ca sigur botezul micuțului va avea loc vara aceasta.

Niciun detaliu despre botez nu a fost făcut public, dar uitându-ne în urmă , la botezurile Prințului George și Prințesei Charlotte, putem să facem niște legături. Prințul George a fost creștinat la Capela Regală de la Palatul St. James din Londra, la trei luni de la naștere, iar botezul Prințesei Charlotte a avut loc la Biserica St. Mary Magdalene din Norfolk, la aproape două luni jumate de la nașterea micuței.

Având în vedere că Prințul Louis s-a născut în aprilie, cel mai probabil botezul va avea loc la sfârșitul acestei luni sau la începutul lui iulie. Până atunci haideți să mai vedem o dată primele fotografii oficiale cu micuțul Prinț Louis.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro