Când va avea loc nunta Nick Jonas Priyanka Chopra

Când va avea loc nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra?

Priyanka Chopra și Nick Jonas se pregătesc de căsătorie, iar acum știm și data când va avea loc nunta celor două vedete.

Lucrurile merg pe repede-nainte pentru Priyanka Chopra și Nick Jonas. Actrița, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul de 26 de ani, se pregătesc să-și pună pirostriile. Deși relația lor a început în urmă cu câteva luni, starurile s-au logodit deja, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în India, și plănuiesc să se căsătorească până la finalul acestui an.

Deși niciunul dintre cei doi nu a făcut publică data nunții, o sursă din anturajul cuplului a declarat pentru Us Weekly că: „nunta va avea loc în India, în decembrie.“ Asta înseamnă că Nick și Priyanka vor deveni soț și soție la doar șapte luni de când a început relația lor. Totuși, nu e de mirare graba lor; Nick și Priyanka au fost prieteni buni până în luna mai, când s-au hotărât să înceapă o relație amoroasă. S-au logodit două luni mai târziu, în iulie, în cadrul unei ceremoni care a avut loc în India.

De când am auzit că sunt împreună, ne-am întrebat cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste. Din fericire, cântărețul a dezvăluit aceste detalii într-un interviu televizat.

Așa cum se întâmplă cu multe cupluri, Nick și Priyanka s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Au fost introduși unul altuia și au schimbat câteva mesaje, dar s-au cunoscut față în față abia șase luni mai târziu. În mai 2017, au mers împreună la MET Gala, dar cântărețul a explicat că pe vremea aia erau doar amici. „Viețile noastre se cam duceau în direcții separate“, i-a spus el lui Jimmy Fallon.

În următoarele săptămâni, cei doi au petrecut mult timp împreună, ceea ce a făcut tabloidele să vorbească despre o posibilă relație amoroasă. În ciuda zvonurilor, Nick Jonas a continuat să spună că relația lor era una platonică. Abia în urmă cu cinci luni cei doi au decis să înceapă o relație romantică. „Cumva povestea s-a scris singură. Cred ca amândoi am știut că asta trebuie să facem și suntem foarte fericiți.“

În ceea ce privește mărirea familiei, actrița a spus recent că își dorește un copil cât mai curând: „câțiva dintre prietenii mei au bebeluși, iar eu mă gândesc <<Doamne, trebuie să-i ajung din urmă! >>“

Priyanka Chopra și Nick Jonas nu sunt singurul cuplu de celebrități care s-au logodit foarte devreme. Iată alte șapte cupluri care au confirmat logodna la scurtă vreme de la începerea relației.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro