Când are loc nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin?

Când are loc nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin?

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit la începutul lunii iulie, dar cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc prea tare cu nunta. 

La începutul lunii iulie, TMZ anunța că artistul în vârstă de 24 de ani și modelul, de 21 de ani, s-au logodit cu câteva zile înainte. Cei doi luau cina la un restaurant din Bahamas când Justin a cerut-o pe Hailey în căsătorie. „Este și nu este o surpriză. Justin este foarte fericit de câteva săptămâni încoace. O cunoaște pe Hailey de mult timp. Pare că este o decizie neașteptată dar se cunosc foarte bine“, a declarat o sursă pentru revista People.

La doar o zi după apariția veștii, Justin Bieber a rupt tăcerea și a confirmat vestea cea mare pe contul lui de Instagram. Cântărețul a scris un mesaj plin de dragoste pentru logodnica lui. „Am vrut să mai aștept un timp până să spun ceva, dar vestea circulă repede; simplu, lucrurile sunt așa: Hailey sunt atât de îndrăgostit de tot ce ține de tine! Sunt dedicat să-mi petrec viața ca să ajung să cunosc fiecare părticică din tine, iubindu-te cu răbdare, din toată inima. Inima mea este în totalitate a ta și întotdeauna te voi pune pe primul plan! Ești dragostea vieții mele Hailey Baldwin și nu vreau să-mi petrec viața cu altcineva în afara de tine“, a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Când are loc nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin?

Se pare că îndrăgostiții nu se grăbesc prea tare să-și pună pirostriile. Câteva surse au declarat pentru TMZ că Justin și Hailey și-au amânat nunta pentru 2019. Cu toate că logodna lor a părut pentru toată lumea o decizie luată din scurt, acest lucru nu a fost deloc așa: „Justin era îndrăgostit de ea de ceva vreme, logodna nu a fost o decizie luată pe nepusă masă“, a spus o sursă pentru TMZ, adăugând că cei doi s-au întâlnit de mai multe ori fără știrea publicului. Așa că amânarea nunții pentru 2019 nu este din cauză că le e frică să facă acest pas, ci doar pentru că vor să facă lucrurile în ritmul lor.

Recent, Us Weekly scria că Justin Bieber și Hailey Baldwin au început deja pregătirile pentru nuntă: „își doresc o nuntă intimă și privată. Justin iubește Canada, se simte ca acasă acolo. Este un loc special pentru el și i-ar plăcea să se căsătorească acolo“, a spus o sursă pentru Us Weekly.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro