timesup-continua-la-premiile-grammy-2018

Campania Time’s Up continuă și la Grammy 2018

O nouă formă de protest pe covorul roșu va avea loc anul acesta, la următorul mare eveniment din acest sezon: premiile Grammy 2018. Artiști, producători și manageri vor purta trandafiri albi atașați de hainele lor pentru a își arăta suportul și solidaritatea față de campania Time’s Up.

Conform publicației Billboardmișcarea va fi condusă de vicepreședinta companiei Roc Nation,  Meg Harkins și Karen Rait din partea casei de discuri Interscope. Împreună cu mai multe femei din industria muzicală, s-au decis asupra unui trandafir alb, pentru că este un accesoriu practic și totodată, tradițional, iar culoarea la rândul ei, trimite la cea pe care o purtau sufragetele în timpul protestelor și mai de curând, Hillary Clinton la inaugurarea prezidențială a lui Donald Trump.

De-a lungul săptămânii, le-au încurajat și pe restul vedetelor să poarte accesoriul în seara ceremoniei, iar mișcarea s-a răspândit rapid. Printre cele care vor purta trandafirul alb se numără Dua Lipa, Rita Ora, Cyndi Lauper și Kelly Clarkson.

Cu această manifestație, femeile își propun să aducă atât în fața publicului prezent în seara premiilor, cât și a milioanelor de oameni care vor urmări de acasă, problema hărțuirii sexuale.

Meg Harkins a declarat:

„Este o discuție politică foarte importantă pentru țara noastră și în același timp o discuție pe care trebuie să o purtăm la nivel intern, cu artiștii și companiile noastre. Oricine se simte discriminat și în nesiguranță la locul de muncă, trebuie să știe că există oameni pe care se pot baza.”

Karen Rait a subliniat cât de mare este impactul pe care îl are industria muzicală și a adăugat că „este firesc ca cea mai importantă noapte a muzicii să își ofere suportul pentru egalitate și siguranță la locul de muncă, iar oamenii să fie conștienți și informați  în relație cu colegii lor de muncă.”

 

A 60-a ediție a premiilor Grammy va avea loc pe 28 ianuarie, la Madison Square Garden din New York și îl va avea ca gazdă pe James Corden. 

Vezi nominalizații aici și află tot ce nu știai despre ei.

Vezi aici cine sunt artiștii care vor cânta în seara ceremoniei.

 

Foto: Hepta

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com