Cameron Diaz a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit la 41 de ani

Faptul că actrița Cameron Diaz este necăsătorită a fost pe buzele tuturor mulți ani la rând. În 2015 însă, aceasta a surprins pe toată lumea când s-a căsătorit cu Benji Madden.

În cadrul evenimentului In Goop Health, organizat de Gwyneth Paltrow în urmă cu câteva zile, Diaz a răspuns unor întrebări adresate de Paltrow.

„Cameron, te-ai căsătorit târziu. Ce te-a făcut să aștepți până la vârsta de 40 de ani?“, a întrebat-o Gwyneth Paltrow.

„41“, a corectat-o Cameron. „Este simplu, nu mi-am întâlnit soțul până atunci. Am avut iubiți, dar este o diferență foarte mare între soți și iubiți. Acum am un soț care este partenerul meu în tot. Suntem foarte diferiți, dar avem aceleași valori. Suntem îndeajuns de ciudați încât să fim potriviți unul pentru celălalt. Noi, femeile, suntem subapreciate foarte mult, iar soțul meu mi-a demonstrat ce înseamnă să nu ai parte de așa ceva într-o relație și să-i fii egală celui de lângă tine“, a răspuns Diaz.

Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorie în ianuarie 2015, la o lună după ce au anunțat că sunt logodiți. Cameron are 44 de ani, iar soțul său 38.

Actrița, care nu a mai jucat într-un film din 2014, a dezvăluit care este motivul pentru care s-a retras din ochiul public. „Pur și simplu m-am retras. Nu știu cu exactitate cine sunt, iar ăsta e un lucru foarte greu de recunoscut. Am simțit că trebuie să mă întregesc, că am nevoie de asta“, a încheiat Cameron.

Intră în galeria foto pentru a vedea care sunt cuplurile de celebrități pentru care diferența de vârstă nu contează.

Foto: Hepta

 

 

 

Tags:
erika
erika.chivu@ringier.ro