Cadoul lui Kim Kardashian pentru Kanye West de aniversarea lor: o schimbare de look

Cadoul lui Kim Kardashian pentru Kanye West de aniversarea lor: o schimbare de look

Kim Kardashian și Kanye West au împlinit patru ani de la nuntă, așa că au sărbătorit inclusiv pe social media. Cadoul lui Kim pentru Kanye de aniversare a fost, printre altele, o schimbare de look. Vedeta a revenit la o culoare de păr despre care a scris că este „preferata lui Kanye”.

Plouă cu inimioare și declarații siropoase în cuplul Kardashian West. Mai întâi, Kanye a scris un mesaj emoționant pe Twitter despre soția lui: „Recunoștința și fericirea descriu cel mai bine ceea ce soția mea înseamnă pentru mine. Sunt profund recunoscător și pur și simplu fericit”. Apoi, Kim Kardashian i-a dăruit o schimbare de look, arătându-le fanilor tot pe Twitter noua culoare de păr.

Kim Kardashian s-a vopsit de aniversarea căsătoriei cu Kanye West

Înainte să dezvăluie schimbarea de look, Kim Kardashian a publicat o poză de la nunta cu Kanye West, care a avut loc în urmă cu patru ani.

„Au trecut patru ani și mai rămâne o veșnicie… Mulțumesc, iubitule, pentru că mi-ai dăruit o familie și pentru că îți pasă atât de mult de noi. Mulțumesc că mă inspiri zilnic, sunt atât de norocoasă! Abia aștept veșnicia… Aniversare fericită!”, a scris Kim Kardashian, în descrierea fotografiei de la nuntă.

Apoi, câteva ore mai târziu, vedeta a dezvăluit schimbarea de look. Kim Kardshian s-a vopsit din nou blondă, specificând că este look-ul favorit al lui Kanye.

https://twitter.com/KimKardashian/status/999772864348737536

„M-am vopsit din nou blondă pentru aniversarea noastră, este culoarea preferată a lui Kanye”, a scris Kim Kardashian, în postarea de pe Twitter.

Ca orice cuplu fericit (și faimos) Kim Kardashian și Kanye West și-au scris declarații siropoase pe social media. Au trecut patru ani de la nunta lor, iar între timp familia s-a mărit cu trei membri: Saint West, Chicago West și North West. Mai mult, recent, Kim a dezvăluit că ar fi dispusă să aibă un al patrulea copil cu faimosul cântăreț, deși pentru mezina familiei, Chicago, au fost nevoiți să recurgă la o mamă surogat.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com