kendall jenner north west cadou

Cadoul lui Kendall Jenner pentru North West a făcut Internetul să vuiască

North West ar putea avea tot ce și-ar dori, însă cadoul pe care i l-a făcut mătușa Kendall este unul cu totul deosebit.  

La mijlocul lunii, North West, fiica lui Kanye West și a lui Kim Kardashian, a împlinit patru ani. Bineînțeles, micuța a fost răsfățată de întreaga familie. A primit un cățel pe nume Sushi și a fost personajul principal al unei petreceri extravagante, tematica fiind desenul animat Moana.

Dintre toate cadourile pe care le-a primit North de ziua ei, cel de la mătușa ei, Kendall Jenner , a fost cel mai creativ. Kim Kardashian a documentat surpriza pe Snapchat.

Kendall i-a făcut cadou lui North o carte cu proiecte de știință și câteva ingrediente pentru a pune în practică unele dintre ele. Presupunem că modelul s-a gândit că ea și North le vor pune în practică împreună. Ce drăguț!

Pe Internet, toată lumea a mărturisit că este unul din cele mai frumoase cadouri și, cu siguranță, mulți au furat ideea pentru copii lor.

Deși are doar patru ani, North West este unul din cei mai stilați copii de celebrități. Garderoba ei include piese de designeri la care oricine ar râvni. Intră în galeria foto pentru a vedea cum evoluează stilul vestimentar al lui North West.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro