cadoul de despărțire Amy Schumer Jennifer Lawrence

Cadoul de despărțire pe care Amy Schumer i l-a făcut lui Jennifer Lawrence

Să fii prieten cu Amy Schumer înseamnă o viață întreagă plină de farse și glume proaste la adresa ta sau pur și simplu să te doară burta de la atât râs cât te afli în compania ei. Treaba aceasta nu se schimbă foarte tare nici când treci printr-o despărțire destul de proastă – întrebați-o pe Jennifer Lawrence. Iată cadoul de despărțire pe care Amy Schumer i l-a făcut lui Jennifer Lawrence, după ce actrița s-a despărțit de iubitul ei, Darren Aronofsky.

Când eu și Derren ne-am despărțit prima dată, i-am spus instantaneu lui Schumer – eram foarte tristă”, a spus actrița de 27 de ani. „Următoarea zi m-am trezit cu un buchet de flori livrat la ușa mea.” M-am întrebat ce naiba e cu el. „Aduc buchetul de flori înăuntru, iar atașat de el era un bilet pe care scria: Îmi pare rău să aud că vei ajunge să mori singură. Cu dragoste, Amy.”

Lawrence și Aronofsky (49) au început să se vadă după producția filmului mother!, pe care el l-a scris și regizat. Mai târziu, după un an petrecut împreună, cei doi s-au despărit, însă se pare că încă mai sunt apropiați. La o lună după ce și-au încheiat relația, Lawrence și Aronofsky au fost văzuți împreună la o plimbare prin New York.

Lawrence clar nu a fost afectată de gluma făcută de Schumer, mai ales având în vedere că îi este prietenă și cât de curând și sora fictivă de la nunta lui Schumer: „A fost minunat,” a spus Lawrence despre eveniment. „Totul s-a întâmplat foarte repede, însă a fost… Am plâns tot timpul, jurămintele lui mi-au tăiat respirația. Se vede atunci când doi oameni se iubesc cu adevărat și le pasă unuia de celălalt, a fost o ceremonie minunată și ne-am distrat toți nemaipomenit de mine. Nu cred că aș putea fi mai fericită de-atât pentru ei.”

Foto Credit: Northfoto

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com