Cadoul de despărțire al fanilor Grey’s Anatomy Jessica Capshaw și Sarah Drew

Cadoul de despărțire al fanilor Grey’s Anatomy pentru actrițele Jessica Capshaw și Sarah Drew este atât de drăguț

Jessica Capsaw și Sarah Drew își iau rămas bun de la Grey’s Anatomy, iar fanii serialului au avut un cadou nemaipomenit pentru cele două actrițe. 

În urmă cu două săptămâni se afla o veste tristă pentru iubitorii dramei medicale aflată la cel de-al 14-lea sezon: Jessica Capshaw și Sarah Drew vor părăsi serialul Grey’s Anatomy la finalul sezonului în curs.

Decizia a fost luată de către producătorii care la începutul fiecărui sezon trebuie să se hotărască asupra fiecărui membru din distribuția serialului în parte. Conform surselor, Capshaw și Drew sunt singurele dintre personajele vechi care vor părăsi anul acesta serialul.

Jessica Capsaw a făcut parte din distribuția serialului timp de 10 ani, jucând rolul Arizonei Robbins, în vreme ce pe Sarah Drew am putut să o vedem timp de 9 sezoane în rolul lui April Kepner.

Se pare că fanii au fost extrem de triști la aflarea deciziei producătorilor și au ținut să-și la rămas bun cum se cuvine de la cele două actrițe. Jessica și Sarah au primit cel mai frumos cadou de la fanii lor: un banner tractat de un avion, conținând mesajul „Vă ❤️ Sarah Drew & Jessica Capshaw“. Bannerul a zburat pe cer, în zona studiourilor unde se filmează Grey’s Anatomy, timp de o săptămână și jumătate după ce a fost făcută publică vestea că actrițele vor părăsi serialul.

Pentru acest mesaj inedit de rămas bun, fanii serialului Grey’s Anatomy au strâns peste o mie de dolari prin intermediul unei platforme de crowdfunding. În mesajul postat pe această platformă, fanii Grey’s Anatomy spun că inspirația pentru mesajul zburător a venit de la fanii serialului Young & the Restless, care în 2011 au protestat în acest mod pentru uciderea personajului Daniel Goddard. „Dacă vrem să creștem șansele ca Sarah și Jessica să revină în serial, trebuie să facem mai mult“, au spus fanii celor două actrițe.

Jessica Capsaw și Sarah Drew au filmat momentul în care au văzut bannerul pe cer și au postat clipul video pe Instagram: „Am rămas fără cuvinte! Vă iubim atât de mult! Ne-ați dat pe spate cu dragostea și suportul vostru“, a spus Sarah Drew pe Instagram.

This is extraordinary. We are overwhelmed. We love you right back!!! ❤️❤️😘😘😍😍

O postare distribuită de Sarah Drew (@thesarahdrew) pe

Pure joy!! A plane?? Really guys?? A plane???

O postare distribuită de Sarah Drew (@thesarahdrew) pe

Și Jessica Capshaw a mulțumit fanilor pe Twitter pentru cadoul lor de despărțire.

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro