British Fashion Awards: cel mai bine îmbrăcate vedete

Paradă de ţinute fabuloase pe covorul roşu la British Fashion Awards. GLAMOUR a stat cu ochii pe celebrul eveniment şi îţi aduce cele mai glam fotografii.

British Fashion Awards, supranumit și Oscarurile lumii modei, a desemnat și premiat, și în acest an, cei mai buni oameni din industria de fashion. Elita modei britanice și internaționale, actori de top și cântăreți celebri au luat parte la evenimentul ce a avut loc seara trecută la Londra.

Iată cele mai importante amănunte din culisele evenimentului:

  • Redactorul-șef al ediției americane Vogue, Anna Wintour, i-a înmânat premiul Outstanding Achievement Award lui Karl Lagerfeld după ce a povestit o întâmplare neobișnuită cu acesta: legendarul designer al casei Chanel a dansat tango cu regretatul Oscar de la Renta. Wintor a mărturisit și că la un moment dat, Karl Lagerfeld a construit un teren de tenis pe proprietatea casei lui din Briarritz pentru a o convinge să joace.
  • Designerul irlandez JW Anderson a câștigat trofee atât la categoria vestimentație masculină cât și la cea feminină. O realizare care îi consolidează poziția de veritabilă forță creativă în industria modei.
  • FKA Twigs a primit trofeul Innovator Award pentru stilul el original. Cântăreața i-a dedicat premiul mamei sale. „Oamenii se uitau la ea pe stradă pentru că arăta atât de bine. Mama mea m-a inspirat să fiu curajoasă, creativă și frumoasă, atât în interior cât și la exterior“, a declarat FKA Twigs în discursul de acceptare al premiului.
  • Jordan Dunn a fost aleasă Model of the Year. Modelul de 25 de ani a mai câștigat acest premiu și în 2008.

Intră în galeria foto pentru a vedea ţinutele fabuloase de pe covorul roşu.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro