Brie Larson are cel mai bun răspuns pentru cei care îi spun să zâmbească mai des

Brie Larson are cel mai bun răspuns pentru cei care îi spun să zâmbească mai des

Câștigătoarea premiului Oscar, actrița Brie Larson, nu a lăsat să treacă pe lângă ea remarcile criticilor după lansarea mult anticipatului trailer al filmului Captain Marvel. Aceștia i-au sugerat să zâmbească mai des, iar Larson are cel mai bun răspuns pentru ei.

Brie Larson are răspunsul perfect pentru cei care cred că ar trebuie să zâmbească mai des

Un utilizator a postat pe Twitter o captură din trailer prin care s-a întrebat dacă „Brie Larson este capabilă să aibă și altă expresie facială decât asta”. Alții au mers chiar mai departe și i-au prelucrat zâmbetul în Photoshop pentru diverse cadre din Captain Marvel.

Însă cine râde la urmă, râde mai bine, nu-i așa? Actrița a repostat și ea mai multe stories pe Instagram în care le-a adăugat zâmbete celor mai cunoscute personaje masculine Marvel. În fond, să fii erou necesită o cantitate generoasă de seriozitate și nu este timp pentru zâmbete!

Brie Larson are cel mai bun răspuns pentru cei care îi spun să zâmbească mai desAu existat evident și persoane care au sărit în apărarea actriței și i-au numit sexiști pe cei care au avut ceva de obiectat în privința zâmbetului eroinei, dându-i la rândul lor exemple pe Iron Man, Captain America, Thor și alți bărbați care nu au zâmbit niciodată în fotografii sau în trailere.

Captain Marvel este primul film marca Marvel care va avea o actriță în rolul principal (Brie Larson) căreia i se va alătura și Gemma Chan. Filmul vine în continuarea succesului cu Black Panther și reprezintă unul dintre eforturile Marvel de a oferi o distribuție reprezentativă universului în care ne aflăm.

Acțiunea filmului va avea loc în anii ’90 – cu mult înainte de acțiunea din Iron Man, care a dat startul universului cinematic Marvel, în 2008, iar în acest film vom vedea și un mai tânăr Nick Fury, conducătorul S.H.I.E.L.D. Nu se cunosc foarte multe informații despre acțiunea filmului Captain Marvel, decât că eroina suferă de amnezie când se află pe Pământ. Când aceasta se întoarce pe planeta ei, amintirile din copilărie și de pe vremea când era pilot Air Force devin clare.

Urmărește primul trailer al filmului aici.

Vezi și primele imagini din Captain Marvel aici.

Filmul va avea premiera în martie 2019.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com