Ce i-a interzis Bradley Cooper lui Lady Gaga să poarte în timpul filmărilor pentru „A Star Is Born”

Ce i-a interzis Bradley Cooper lui Lady Gaga să poarte în timpul filmărilor pentru „A Star Is Born”

A Star Is Born” este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate și bine primite filme ale anului 2018, dar și filmul care a confirmat încă o dată statutul de star al lui Lady Gaga. Gaga, pe numele său real, Stefani Germanotta, a dezvăluit ce i-a interzis Bradley Cooper, regizorul filmului și colegul ei de platou, să poarte în timpul filmărilor pentru mult așteptata peliculă.

Ce nu a avut voie Lady Gaga să poarte pe platourile de filmare 

„A Star Is Born” se anunță un film cu totul emoționant și plin de vulnerabilitate, așa că nu putem să nu ne întrebăm ce anume a contribuit la toate acestea, pe lângă talentul incredibil al actorilor. Se pare că în spatele acestei vulnerabilități se află câteva tactici interesante folosite de Bradley Cooper pentru a scoate tot ce este mai bun de la Lady Gaga.

Gaga a dezvăluit că Bradley Cooper i-a interzis să poarte machiaj în timpul filmărilor. Acesta a luat o pensulă de machiaj, a plimbat-o pe fața ei și i-a spus: „Complet deschisă. Fără niciun artificiu.”

 

View this post on Instagram

 

#AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Reacția ei? „M-a transportat direct unde aveam nevoie pentru că personajul meu vorbește despre cât de urâtă se simtă, iar acel moment a fost real. Sunt foarte nesigură. Îmi place să țin lecții dar nu reușesc întotdeauna să le pun în aplicare la rândul meu”, a adăugat Lady Gaga.

Într-un interviu pentru Daily Express, Lady Gaga a menționat că îi datorează lui Cooper toată interpretarea sa.

„Este meritul său pentru întreaga frumusețe a filmului. Este un adevărat vizionar. M-a înălțat, m-a făcut să mă simt confortabil atunci când am renunțat la machiaj și când am revenit la culoarea mea naturală de păr. M-a ajutat să fiu cum nu am mai fost de foarte mult timp.”

 

View this post on Instagram

 

Repost from @ladygaga: A STAR IS BORN

A post shared by A Star Is Born (@starisbornmovie) on

A Star Is Born” – tot ce trebuie să știi

Distribuția și intriga filmului

Mult iubitul Bradley Cooper nu doar că intră în pielea muzicianului Jackson Main, acesta și-a adjudecat și locul pe scaunul regizorului.

Bradley descoperă o artistă care încearcă din greu să își facă un nume, Ally, interpretată de Lady Gaga, iar filmul urmărește traseul cu urcușuri și coborâșuri atât din punct de vedere personal, cât și profesional, al celor doi.

Sam Elliot, Anthony Ramos și Bonnie Somerville fac și eu parte din distribuție, alături de comedianții Dave Chappelle și Andrew Dice Clay, din rolurile prietenilor cei mai bun ai lui Jackson Main. În caz că nu era de ajuns, ne vom putea bucura și de apariția secvențială a cântăreței Halsey.

Versiunea din 2018 a lungmetrajului „A Star Is Born” este a treia din istoria filmului

Versiunea musicalului din 1954, cu Judy Garland în rolul principal, este de fapt un remake al filmului din 1937 cu același nume, având-o în rolul principal pe Janet Gaynor. În 1976, povestea a fost spusă din nou de către Barbara Streisand. Janet și Judy au fost amândouă nominalizate la premiul Oscar, așa că avem toate motivele să credem că a treia oară este cu noroc pentru Lady Gaga, la ediția din 2019 a Premiilor Oscar. Noi îi ținem pumnii!

Trailerul

Trailerul începe cu Bradley Cooper interpretând o piesă pe scena festivalului Glastonbury, unde actorul chiar a cântat la ediția din 2017 a festivalului, dând dovadă de o foarte bună pricepere în domeniul muzicii. Poți urmări trailerul mai jos:

Data la care va fi lansat

A Star Is Born” va fi lansat în România pe 19 octombrie 2018. Ne vedem la cinema!

 Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com