Brad Pitt și Sienna Miller, noul cuplu de la Hollywood?

A uitat-o deja Brad Pitt pe Angelina Jolie? La șase luni de la despărțire, Brad Pitt a fost văzut cu o altă actriță celebră, Sienna Miller.

Brad Pitt este unul dintre producătorii filmului The Lost City of Z, în care joacă Sienna Miller, așadar, nu este nimic ieșit din comun în faptul că cei doi au participat la același eveniment, după premiera filmului, care a avut loc pe 5 aprilie. În timpul petrecerii ce a avut loc după premieră, „cei doi păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Au vorbit toată noaptea. Brad era foarte bine dispus, așa cum nu a mai fost văzut de foarte multă vreme“, a spus o sursă pentru publicația Page Six.
S-a mai zvonit despre cei doi că au o idilă și în 2015, atunci când Brad era căsătorit cu Angelina, dar Sienna a negat zvonurile. „Brad este unul dintre producătorii filmului în care am jucat și eu, dar nu l-am văzut mai deloc. El nu este pe platoul de filmare, este producător. Ne-am întâlnit doar de două ori în timpul filmărilor. E absurd ceea ce se spune!“, a explicat aceasta la vremea respectivă.
Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar Brad Pitt este din nou un bărbat singur, după ce s-a despărțit de Angelina, în septembrie 2016. La 53 de ani, actorul își descoperă noi pasiuni: sculptează 15 ore pe zi în atelierul unui prieten, fumează iarbă și se plimbă cu motocicleta prin Los Angeles. Cât despre relația sa cu Angelina, se pare că lucrurile nu stau atât de rău, din moment ce actorii au pornit o nouă afacere împreună.

Intră în galeria foto pentru a vedea care au fost femeile celebre cu care s-a iubit Brad Pitt de-a lungul timpului.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro