Blake Lively și-a șters postările de pe Instagram și i-a dat unfollow soțului ei

Blake Lively și-a șters postările de pe Instagram și i-a dat unfollow soțului ei

Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram și i-a dat unfollow lui Ryan Reynolds cu un motiv surprinzător. Fanii vedetei au observat că Blake nu mai are absolut nicio fotografie pe profilul ei oficial, și, mai mult decât atât, nu îl mai urmărește pe soțul ei, totul cu un scop neașteptat. 

Ce ar putea să o facă pe Blake Lively să își șteargă toate postările de pe Instagram? Peste 20 de milioane de fani o urmăresc pe rețeaua socială și au fost șocați să vadă că frumoasa blondă nu mai are nicio fotografie pe profilul ei. Și mai intrigant a fost faptul că Blake i-a dat unfollow soțului ei, Ryan Reynolds, aparent fără niciun motiv. Însă Blake nu i-a dat unfollow doar lui Ryan, ci și celorlalte persoane pe care le urmărea, iar în final a rămas doar cu 36 de persoane în lista de following. Acest lucru adâncește și mai mult misterul.

De ce și-a șters Blake Lively postările de pe Instagram

Cele 36 de persoane pe care Blake Lively le mai urmărește acum pe Instagram au în comun un lucru: numele. Toate conturile pe care vedeta le urmărește au proprietare care poartă numele Emily Nelson. La descrierea „Bio” a profilului ei, Blake a scris un singur lucru: „Ce s-a întâmplat cu Emily?”. Oricât de ciudat ar putea părea totul, motivul penru care Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram și mai urmărește doar 36 de persoane cu același nume ar putea fi faptul că încearcă să își promoveze un nou film.

Cel mai nou proiect în care actrița s-a implicat este un thriller numit „A Simple Favor”, regizat de Paul Feig, și bazat pe un roman scris de Darcey Bell. Acțiunea urmărește o vloggeriță pe nume Stephanie, rol jucat de Anna Kendrick, care încearcă să afle adevărul din spatele dispariției celei mai bune prietene ale sale, Emily Nelson (rol jucat de Blake Lively).

Cel mai probabil, Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram pentru a promova filmul „A Simple Favor”, care urmează să apară în luna septembrie a acestui an. Deși pare a fi o metodă stranie de promovare a unui film, gestul actriței cu siguranță a funcționat, făcându-i curioși pe urmăritorii ei de pe Instagram.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com