Billboard Music Awards: ținute pe covorul roșu și câștigători

Intreaga industrie muzicală americană s-a adunat aseara în Las Vegas pentru a-i premia pe cei mai buni artiști ai anului. GLAMOUR îți spune cine au fost marii câștigători ai serii, ce ținute au atras toate privirile pe covorul roșu și care au fost momentele notabile ale show-ului. 

  • Trupa One Direction a dedicat premiul pentru „Cea mai bună formație“ lui Zayn Malik, care a anunțat în urmă cu două luni că pleacă din grup. „Mai este o persoană cu care împărțim acest premiu, este vorba de fratele nostru, Zayn“, au declarat cei patru.
  • Aflat într-o pauză vocală după o operație, Sam Smith nu a fost prezent la eveniment, însă mesajul de acceptare a premiului a fost unul foarte simpatic: artistul și-a scris mulțumirile pe cartoane, care au inclus și notițe haioase pentru Taylor Swift, Nicki Minaj și Ed Sheeran.
    Kendall și Kylie Jenner au urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe Kanye West, însă au fost huiduite din public. Fluierăturile au continuat și în timpul spectacolului lui Kanye West, care a închis seara. Versurile melodiilor cântate de el, All Day și Black Skinhead au fost cenzurate aproape în totalitate de organizatori, iar artistul nu prea a putut fi zărit pe scenă din cauza fumului scos de numeroasele artificii de pe scenă.
  • Taylor Swift și Calvin Harris și-au făcut apariția pentru prima dată ca un cuplu. Înainte de a urca pe scenă pentru a-i fi înmânat primul trofeu, Taylor s-a oprit să-l îmbrățișeze și să-l sărute pe Calvin.

ezgif.com-gif-maker

Iată cine au fost câștigătorii serii:

Cel mai bun artist: Taylor Swift
Cel mai bun artist de muzică country: Florida Georgia Line
Premiul special pentru realizări deosebite (câștigătorul a fost ales pe baza voturilor exprimate de fani) (Billboard Chart Achievement Award): Taylor Swift
Cel mai bun turneu: One Direction
Cea mai bună artistă: Taylor Swift
Cea mai bună melodie difuzată radio: John Legend, All of Me
Cel mai bun artist: Sam Smith
Cea mai bună melodie rap: Iggy Azalea feat. Charli XCX, Fancy
Cel mai bun album în top Billboard 200 (Top Billboard 200 Album): Taylor Swift, 1989
Cea mai bună formație: One Direction
Cel mai bun debut: Sam Smith
Cel mai bun artist în top Billboard 200 (Top Billboard 200 Artist): Taylor Swift
Cel mai bun artist în top 100 (Top 100 Artist): Taylor Swift
Top Digital Songs Artist: Taylor Swift
Cel mai bun artist difuzat la radio: Sam Smith
Top Social Artist: Justin Bieber
Cel mai bun artist R’n’B: Pharrell Williams
Cel mai bun artist de muzică rap: Iggy Azalea
Cel mai bun artist de muzică rap: Hozier

Lista completă o găsești aici. 

Intră în galeria foto pentru a vedea ce vedete au fost prezente la eveniment, ce ținute ne-au atras atenția și care au fost alegerile neinspirate la capitolul ținute. 

Foto Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro