Beyonce Jay-Z serie de fotografii foarte intime

Beyoncé și Jay-Z, într-o serie de fotografii foarte intime

Cui nu i-ar plăcea să arunce o privire în intimitatea familiei Carter? Oare cum sunt Beyoncé și Jay-Z acasă, când nu sunt înconjurați de un staff maare, ci sunt doar ei și copii lor? Acum avem ocazia să tragem cu ochiul, datorită unui album ce cuprinde o serie de fotografii nemaivăzute, foarte intime cu cei doi artiști. 

Unul dintre produsele care pot fi cumpărate în cadrul concertelor lui Beyoncé și Jay-Z din cadrul turneului On the Run II este un album plin de fotografii sexy, nepublicate până acum cu cei doi artiști. Unii fani, care au achiziționat deja albumul, au pus pe Instagram câteva dintre cele mai intime poze cu cei doi soți.

În una dintre ele, Jay-Z fumează un trabuc în pat, iar Beyoncé, care poartă doar o pereche de tanga, citește ziarul lângă el. În altă fotografie, cei doi apar complet dezbrăcați, îmbrățișându-se strategic pentru a cenzura părțile intime ale corpului.

Dear #Beyonce: I was not ready!!! #BreakfastInBed #JayZ #OnTheRunTourBook

O postare distribuită de HONEY GERMAN (@honeygerman) pe

#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book

O postare distribuită de Hip Hop N More (@hiphopnmore) pe

I’m SHOOK….

O postare distribuită de Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha) pe

Turneul On the Run II este în plină desfășurare, iar fanii au parte de multe momente uimitoare. Pe ecranele imense de pe scenă, cei prezenți la concerte au văzut multe fotografii și clipuri video personale ale soților Carter. Într-un clip video, Beyoncé apărea ținând în brațe doi copii, fanii gândindu-se imediat că trebuie să fie gemenii Rumi și Sir. Un reprezentant al cântăreței a declarat că în imagine nu erau mezinii familiei Carter.

Într-un alt filmuleț de familie, Bey și Jay sunt îmbrăcați în alb în ceea ce pare a fi o ceremonie de reînoire a jurămintelor. Clipul dispare, pe ecran apărând apoi cuvintele This Is Real Love (n.red.: aceasta este dragoste adevărată).

Turneul On the Run II se încheie pe 4 octombrie cu un ultim concert în Seattle, Washington, SUA.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro