Beyonce și-a schimbat manichiura între melodii la Coachella?

Beyonce și-a schimbat manichiura între melodii la Coachella?

Dacă se mai îndoia cineva că Beyonce poate face orice, schimbarea ei de manichiură de la Coachella e dovada supremă că nimic nu îi stă în cale, nici măcar timpul! Prestația lui Beyonce la renumitul festival de muzică a fost, ca de obicei, spectaculoasă. Însă, un alt detaliu a atras atenția în fotografiile publicate ulterior.

Queen B a avut schimbări drastice de outfituri pentru concertul din cadrul festivalului Coachella, însă este oare posibil ca acele schimbări de costumație să includă și schimbări de manichiură? Fanii au observat că, în fotografiile post-spectacol, Beyonce pare să își fi schimbat și manichiura între melodii la Coachella.

Beyonce a isterizat Twitter-ul cu manichiura de la Coachella

După cum se observă în fotografia de mai sus, Beyonce a asortat outfitul cu hanorac galben și jeanși scurți cu o manichiură neagră, simplă. Apoi, în fotografiile de mai jos, la costumația neagră, Beyonce ar fi purtat o manichiură mai deschisă la culoare, cu irizații holografice.

Beyonce și-a schimbat manichiura între melodii la Coachella?

Pentru costumația neagră, Beyonce pare să fi purtat o manichiură holografică la Coachella.

Fanii au observat imediat imediat diferența în fotografii, și au început să discute pe Twitter.

 

„Deci sunt singurul care a observat că atunci când Beyonce a mers să își schimbe outfiturile, și-a schimbat și oja? Nu o merităm!”, a scris un utilizator, publicând o fotografie de genul „înainte și după”.

Totuși, cum ar fi putut să-și facă Beyonce schimbarea de manichiură într-un timp atât de scurt? Stickere purtate peste ojă și îndepărtate în backstage? Lac de unghii normal aplicat peste unghiile ornate cu gel și îndepărtat în backstage? Ori să fie vorba despre cea mai rapidă manichiuristă întâlnită vreodată?

Nu se știe. Totuși, ar putea fi o explicație pentru schimbarea de manichiură a lui Beyonce de la Coachella. Potrivit Vogue, Queen B ar fi cerut ca media să publice numai fotografii aprobate de echipa ei, așa că există o posibilitate ca o serie de imagini să fie de la repetiții, și nu de la concertul propriu-zis. Chiar și având în minte această ipoteză, să nu uităm că vorbim despre Beyonce, așa că orice este posibil, chiar și o schimbare-fulger de manichiură între melodii la Coachella.

Foto: Northfoto/Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com