ben-affleck-nu-va-mai-juca-rolul-lui-batman

Ben Affleck nu va mai juca rolul lui Batman

Aventura actorului Ben Affleck în pielea lui Batman se pare că se va încheia aici. Întrebarea rămâne cine îi va lua locul.

Ben Affleck își ia la revedere de la Batman

Conform The Hollywood Reporter, actorul nu își va mai relua activitatea de revoluționar. În schimb, următorul film va avea în centrul său o versiune mai tânără a supereroului.

Aparent, scenaristul și regizorul Matt Reeves, a trimis deja o primă ciornă a scenariului în urmă cu câteva săptămâni. Reprezentanții Warner Bros nu au comentat încă pe marginea acestui subiect.

Se conturează ultimul capitol dintr-o lungă și încâlcită aventură pentru Affleck, care a interpretat rolul lui Bruce Wayne în două filme. Dacă lucrurile ar fi mers așa cum s-a plănuit inițial, Affleck ar fi apărut și în continuarea „Justice League”, despre care de asemenea nu se știe nimic, iar cu pelicula „The Batman”, actorul ar fi regizat-o, produs-o și totodată, ar fi jucat în ea.

ben-affleck-nu-va-mai-juca-rolul-lui-batmanben-affleck-nu-va-mai-juca-rolul-lui-batman

ben-affleck-nu-va-mai-juca-rolul-lui-batman

În Decembrie 2016, Affleck se arăta optimist față de viitorul proiect și afirma despre scenariu că este aproape terminat. Dar la câteva săptămâni după, într-un interviu pentru The Guardian, entuziasmul lui a pierit, afirmând că „nu este încă definit, iar scenariul nu există”.

„Dacă lucrurile nu se definitivează în vreun fel care să mă bucure, atunci voi renunța la acest proiect”, a mai adăugat actorul.

La finalul anului 2017, Ben Affleck a anunțat că nu va mai regiza filmul, ci se va concentra asupra producției filmului și actoriei. „Acest rol necesită deosebit de multă concentrare, pasiune și cea mai bună interpretare pe care o pot eu oferi”, a declarat acesta. „Îmi este clar că nu pot îndeplini ambele sarcini la nivelul pe care acestea îl necesită”.

Reeves, cel care a regizat înainte și filmul „War for the Planet of the Apes” i-a luat locul lui Affleck pe scaunul regizorului, iar mai târziu a dezvăluit că a făcut ordine printre toate ideile mai vechi venite din partea lui Affleck, Chris Terrior și Geoff Johns.

Foto: Northfoto, Hepta

Tags:
Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com