The Weeknd si Bella Hadid

Bella Hadid și The Weeknd din nou împreună?

Se pare că adevărata dragoste trece peste orice obstacol, iar asta ne-au demonstrat cel mai bine Selena Gomez și The Weeknd. Deși cei doi au avut o relație timp de un an, aceștia au hotărât să se despartă din motive neștiute încă. După despărțire, Selena a fost văzută în compania fostului iubit, Justin Bieber, iar The Weeknd pare că vrea să reia relația cu Bella Hadid. O adevărată telenovelă, nu-i așa?

Cântărețul a fost văzut ieșind din apartamentul fotomodelului Bella Hadid, după ce a petrecut mai multe ore acolo, potrivit unor surse. Cei doi au decis să pună punct relației în toamna anului 2016, iar Bella a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza acestei despărțiri.

,,A fost prima mea despărțire, totul a fost făcut într-un mod atât de public. Cei care nu mă cunosc probabil cred că am trecut peste despărțire destul de ușor, dar mi-a fost foarte greu” a spus Bella.

,,Îl voi respecta și îl voi iubi mereu. Uneori e ok sa te simți trist sau să vrei ca lucrurile să se fi întâmplat altfel, dar la sfârșitul zilei nimeni nu vrea să încheie o relație pentru care a luptat atât de mult să o aibă” a adăugat Bella.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro