Bella Hadid răspunde criticilor aduse corpului ei înainte de show-ul Victoria's Secret

Bella Hadid răspunde criticilor aduse corpului ei înainte de show-ul Victoria’s Secret

Chiar dacă este considerată una dintre cele mai frumoase modele din lume, Bella Hadid se confruntă și ea cu critici negative asupra felului în care arată. Supermodelul în vârstă de 22 de ani nu mai vrea să fie criticată pentru cât de slabă este, așa că are cel mai bun răspuns la adresa acestor răutăți.

Reacția lui Bella Hadid la criticile aduse corpului ei

Bella Hadid a împărtășit pe contul ei de Instagram o fotografie din timpul pregătirilor pentru evenimentul anual Victoria’s Secret. În descrierea inițială modelul spunea: „abia aștept să vedeți toate ținutele superbe. Sunt atât de recunoscătoare să fac iar parte din acest show, mă simt mai fericită ca niciodată.”

Însă când au început să apară comentariile care o numeau „prea slabă” sau care o acuzau că promovează o imagine nerealistă asupra corpului uman, Hadid și-a modificat descrierea fotografiei, îndreptându-și atenția către criticii ei.

„Corpurile noastre sunt diferite și reacționează diferit la diete sănătoase și exerciții fizice”, a mai scris ea.

Nu este prima dată când Bella Hadid se lovește de astfel de critici și reacționează. În urmă cu doi ani, în timp ce se pregătea pentru primul ei show Victoria’s Secret, a recunoscut că a pierdut „accidental” în greutate din cauza unei diete severe și a unui regim de trei ore de exerciții fizice.

„Am slăbit și m-am îngrășat”, spunea ea pentru People. „Greutatea mea fluctuează foarte mult. Nu îmi propun neapărat să pierd din greutate. Îmi vreau sânii și fundul înapoi. Nu este vina mea. Tuturor ni se întâmplă să fluctuăm în greutate și cred că să judeci pe cineva din acest motiv este cel mai groaznic lucru pe care îl poți face. Cu toții suntem diferiți.”

Bella Hadid va defila astăzi pe podiumul Victoria’s Secret, împreună cu sora ei, Gigi Hadid și cu prietena ei, Kendall Jenner.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com