Bella Hadid a pus capăt zvonurilor că ar fi avut o relație cu Drake

Bella Hadid a pus capăt zvonurilor că ar fi avut o relație cu Drake

După ce Drake și-a lansat noul album, zvonurile că între el și Bella Hadid ar fi existat ceva nu au contenit să circule. Principalul motiv? Piesa „Finesse” despre care fanii cred că rapper-ul i-ar fi dedicat-o fotomodelului. Bella Hadid a pus însă capăt zvonurilor că ar fi avut o relație cu Drake în cel mai bine punctat mod posibil.

Bella Hadid a răspuns zvonurilor că ar fi avut o relație cu Drake

Odată ce Drake a confirmat pe noul său album, Scorpion, că are un fiu, internetul s-a transformat instant în detectiv și a analizat fiecare vers al rapper-ului în căutarea unor semnificații ascunse.

Nu au scăpat din vedere piesa „Finesse” pe care au asociat-o imediat cu Bella Hadid. Modelul în vârstă de 21 de ani a negat pe Twitter zvonul că ar fi avut vreodată ceva mai mult decât o prietenie cu Drake.

Reacția lui Hadid este cât se poate de corectă, având în vedere că Drake nu a scris niciodată o piesă special pentru ea, iar singurele dovezi că cei doi ar fi putut avea o relație sunt fotografiile în care apar împreună. Dar acest lucru nu transmite automat romantism, nu-i așa?

În timp ce mai multe versuri de pe Scorpion ar putea face referire la Bella, unul dintre cele mai explicite ar putea fi cel în care Drake face referire la tatăl modelului, pe piesa Sandra’s Rose, „My house is full of supermodels just like Mohamed Hadid”.

Având în vedere reacția Bellei Hadid, tindem să o credem pe cuvânt, dar asta nu înseamnă că nu vom mai asculta de câteva ori albumul și că cel mai probabil vom rămâne cu multe semne de întrebare. În fond, numai Drake știe care este adevărul.

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com